UA to Calgary🇨🇦
-
Може хтось їде на цих вихідних в Банфф чи на озера та може взяти 2 дорослих+дитину. Напишіть в приватні, якщо є така можливість та які умови)
-
Доброго дня! Хочу поділитись можливістю для тих, хто в Калгарі або міст навколо, і має дітей віком Grades 5-12. 🚀Якщо Ви шукаєте After School Program на цей семестр, то Telus Spark Science Centre та Capstone Engineering Academy розробили проект STEM класів, які будуть фінансуватись урядом Альберти. 💰Ця програма безкоштовна. 🔹Кількість місць на програму обмежена, бо це тільки перший запуск. 📆Перший день занять - 12 вересня. Податись можна до 5 вересня. 📧Деталі у прикріпленому файлі, або пишіть в особисті.
-
t.me/calgarynewcomer/36768
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking 1550 5th St SW цієї Неділі 20 Серпня. Всім українцям, які приходять на пробний урок 30% знижки на весь курс. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbWGaWwFZQf46FQ_C4DM2v3Q4CiKyeYj3zs_IbBzvOVCFsUw/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Здравствуйте ищу 2-3 столяра работа по сборке дверей ,замки петли надо врезать короба собирать на станках ничего не тягать двери готовые полотна ,2) нужен водитель на фирму возить двери окна ,стаж не менее 5 лет на 5 тонн.,3) нужен установщик на фирму двери окна весь инструмент фирма даёт ваши штаны и обувь рабочая всё и умение устанавливать двери окна ,изделия надо будет самим ,выгружать с машины и убирать после себя рабочее место ,кому нужна работа а главное заработок пишите в личку ,неадекватных прошу не беспокоить , СПАСИБО всем добра и успехов,работа фул тайм
-
Добрий день. Плануємо групи для практики англійської – 5 осіб. 11:30-12:30 Субота та 12:00-13:30 Неділя. Адреса синя гілка ctrain: Nicholl's Family Library in Westbrook 1421 33 St SW, Calgary Жодних оплат не треба, це суто волонтерська діяльність. Якщо комусь цікаво, напишіть будь ласка у ПП
-
"NEЗALEЖNIST’" – Український танцювальний івент. Дата: 19.08.2023. Місце: Greta Bar, за адресою 213 10 Ave SW, Calgary😉 Знайома музика, відчуття наче ви десь на вечірці вдома, круті DJ та незабутнє шоу. Фішка події – В’ячеслав Кретов, фіналіст з "Голосу країни", та просто артист з неперевершеним голосом обіцяє незабутнє шоу. 🎤 Може трішки техно музики? Легко! DJ Luzhik теж приєднається до вечірки, щоб зробити атмосферу ще гарячішою! 🎶 Запрошуємо вас, якщо хочете потанцювати та насолодитися позитивною енергією. Обіцяємо, буде яскраво, весело та не передбачувано! А тепер до головних новин! 🧊🧊Завдяки партнерству з Crystal Head Vodka, квитки на захід абсолютно безкоштовні!🧊🧊 🍹Також на вході вас порадує смачний шот горілки від Crystal Head Vodka.🍹 Щоб отримати безкоштовний квиток, використовуйте промокод "freeukraine" при покупці квитка на сторінці заходу. 🔥🔥Всі, хто придбав квитки, автоматично отримають повернення!🔥🔥 Квитки: Eventbrite Промокод: freeukraine Сторінка партнера Instagram
-
🌊 Привіт всім шанувальникам активного відпочинку! 🚣♀ Запрошуємо вас на сплав річкою Bow River 27 серпня (неділя) о 15 годині. 🧜 Це чудова можливість насолодитися природою та красою річки Боу, пропливти повз даунтаун та файно провести 2 години часу. ❄️ Winter is coming! То ж насолоджуємось теплими літніми днями, їх не так багато залишилось! 🗓 Коли: 27 серпня (неділя), 15:00 🏁 Старт: Боунес парк 👌 Фініш: острів св. Патріка (район Calgary Zoo) 🔥 Приємна вартість - 30$/люд. 📧 E-transfer: [email protected] ➡️ пишіть в коменти до платежу своє ПІБ 🍺 Після сплаву зберемось поділитись гарними враженнями 🎼 А після цього з 20:00 запрошуємо всіх бажаючих послухати гарну музику у виконанні DJ Luzhik (включено у вартість). Будь ласка, заповнюйте форму тільки після оплати. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDk8uILidPdJdZB_5jwYOVSqsATPaTP0HKh_gKFOWa4vAkig/viewform Кількість місць обмежена, не зволікайте! 🎉 PS. 2 квитки буде розіграно серед підписників facebook та telegram спільноти 23 серпня. 🎉 Будь завжди в курсі подій: @uu_adventure www.facebook.com/uu.adventure