UA to Calgary🇨🇦
-
ми в Чернівцях робили, якщо ви з іншого міста то можна їм новою поштою відправити. My Wiza 0507547919
-
"NEЗALEЖNIST’" – Український танцювальний івент. Дата: 19.08.2023. Місце: Greta Bar, за адресою 213 10 Ave SW, Calgary😉 Знайома музика, відчуття наче ви десь на вечірці вдома, круті DJ та незабутнє шоу. Фішка події – В’ячеслав Кретов, фіналіст з "Голосу країни", та просто артист з неперевершеним голосом обіцяє незабутнє шоу. 🎤 Може трішки техно музики? Легко! DJ Luzhik теж приєднається до вечірки, щоб зробити атмосферу ще гарячішою! 🎶 Запрошуємо вас, якщо хочете потанцювати та насолодитися позитивною енергією. Обіцяємо, буде яскраво, весело та не передбачувано! А тепер до головних новин! 🧊🧊Завдяки партнерству з Crystal Head Vodka, квитки на захід абсолютно безкоштовні!🧊🧊 🍹Також на вході вас порадує смачний шот горілки від Crystal Head Vodka.🍹 Щоб отримати безкоштовний квиток, використовуйте промокод "freeukraine" при покупці квитка на сторінці заходу. 🔥🔥Всі, хто придбав квитки, автоматично отримають повернення!🔥🔥 Квитки: Eventbrite Промокод: freeukraine Сторінка партнера Instagram
-
Вітаю . Я- Ольга, жіночий та сімейний психолог 🫶 знаю, що зараз дуже багато людей втратили опору, близьких людей, бізнес , житло країну . Це дуже важко, але Я вірю в силу людей і їх бажання , тому впевнена, що кожна жінка і кожна пара може вирішити будь-яку ситуацію в їх житті 😌 З радістю допоможу Вам в цьому . Працюю з будь-якою жіночою та сімейною проблемою , звертайтеся 🫶
-
Всем доброе утро (Украина) или вечер (Канада). Планирую покупать билет с пересадкой через Эдинбург. Кто-то летел таким путем? Виза нужна? Пересадка 5 часов, в одном аэропорту.
-
З приводу субсидії на спорт нашим дітям‼️ Напишіть лист на цю пошту [email protected] Розкажіть,який саме гурток ви обрали і що вам потрібна підтримка.Вам скинуть аплікейшн ,який ви заповнюєте і чекаєте відповіді.Моєму синові схвалили субсидію вже двічі за 2023 рік по 150$ кожна Пишіть обовʼязково ‼️ Заходьте до нас групу Speed Moving Calgary для українців-там багато цікавого🏡
-
Усім привіт, друзі. Мене звати Павло і я Автомеханік з 11-ти річним стажем та ще більшим досвідом роботи у цій сфері. Зараз працюю за спеціальністю Automotive technician в Окотоксі та Калгарі. Надаю якісну допомогу в виборі та придбанні авто, діагностика на виїзді, огляд при купівлі, рекомендації по ремонту та зокрема сам ремонт на СТО де працюю в Central Auto Care. (Я маю усі необхідні інструменти, засоби діагностування помилок по авто та навички які допомагають мені якісно оглянути авто) З приводу огляду, діагностики, допомоги в пошуку та купівлі авто пишіть в особисті, або телефонуйте. Можлива допомога з insurance inspection. 437-230-3864 Павло. 050 706 89 29 (Телеграм,Вайбер)
-
Доброго дня! Шукаємо однокімнатну квартиру в Калгарі, район downtown. Пара, без дітей та тварин. Бюджет до 1600. Дякую.
-
Добрый вечер! Хотим переехать в Калгари из другой провинции. Дайте, пожалуйста, номер телефона волонтера, чтобы дали бесплатное жилье на первое время!!! Заранее благодарю!!!
-
Я проверяла в Specsavers в Chinook пару месяцев назад по бенефитам, неделю назад очки у них взяла, тоже по ним
-
Дело в том что я без илюзий увидела какие школы,т.к. мои дети проучились в них.почти год) Набить это да,а вот заниженые это неособо радует