UA to Calgary🇨🇦
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking 1550 5th St SW цієї Неділі 20 Серпня. Всім українцям, які приходять на пробний урок 30% знижки на весь курс. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbWGaWwFZQf46FQ_C4DM2v3Q4CiKyeYj3zs_IbBzvOVCFsUw/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Моя донька в Маршал спринг скул ходить, це поряд з Брайдлевуд, Евергрін. Їй дуже подобається. Рейтинг часто школярі занижують бо котлєта була в їдальні несмачна тощо... ☺️
-
Дякую Вам))
-
Добрый день.ищем людей на передачу контракта с 1 сентября. До 31.05.2024. 2 bedroom .адрес : 9600 Southland Circle SW. 26 этаж,вид на горы и Даунтаун .Расположение отличное, магазины в 5-10 минутах ходьбы , до станции c-train Southland 10 минут . Цена 1895 .Депозит 1000. Если есть дети,то от 14 лет,младше нельзя,менеджер так сказала из-за высокого этажа.Собаки нет,кошки допускаются.За дополнительной информацией пишите в личку
-
Та вот 2 мес назад
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
А за какой год статистика...вы видели?
-
дякую, мені не потрібно шукати пару) справлюсь сама з цією задачею без чужої допомоги. не бачу нічого смішного в тому, що я запитала просте запитання про розклад Богослужінь. отримала у відповідь якісь насмішки. на рівному місці отримала негатив та якісь тупі повідомлення. дякую, любі українці