UA to Calgary🇨🇦
-
Добрий вечір! Допоможіть, будь ласка! Як перекинути гроші з картки на картку, з Канади до Чехії?????? 🙏🙏🙏
-
Привіт . Є хто знімає квартиру в Boardwalk? До вас теж постійно приходять? Як не тарганів травити, яких немає. То просто лист «ми прийдем». Чесно то набридло. Ми ж гроші платимо, щоб жити спокійно, а не через день гостей зустрічати. В кого схожа історія? І чи хтось розривав з ними контракт раніше чим через рік? Дякую
-
Дякую)
-
Чи можна працювати в школах або дитячих садочках якщо є підтвердження , що подалася на зміну work permit?) Можливо в когось була схожа ситуація
-
Hello, Calgary. Looking for a full time job, would appreciate for any help and proposals. I was working as sales manager in Ukraine, but willing to consider any available role that might suits me, such as driver, general labourer, sales rep, merchandizer, bartender, snowboard instructor or ski patrol etc. I have Alberta's driver licence, speak English, hold certificates in Digital Marketing and HTML/CSS, still learning web design. Аdditionally have experience as a bartender and snowboard instructor, reliable and responsible person as well. Thanks in advance.
-
Його не треба підкріплювати, воно само підтягне в системі.
-
Доброго дня) підкажіть де можна взяти підтвердження здачі медогляду ? ( змінюю work permit, потрібно прикріпити такий документ)
-
Эх...ну с другой стороны, дешевле чем в Украину
-
кариесы, чистка покрывается
-
бенефитами не покрывается
-
1к$ один
-
Ого, это тоже круто. На какую сумму нужно готовиться, если вдруг и нерв удалять?)
-
лучше напишите им на почту, думаю есть
-
Не подскажу, нам удаляли нервы