UA to Calgary🇨🇦
-
А как часто выставляют время для записи?
-
Подскажите пожалуйста, кто-нибудь записывался электронно в консульство?)
-
Остання вечірка в Калгарі 26го серпня, на честь святкування Дня Незалежності України. Далі команда організаторів вирушить в тур по Канаді до Едмонтону, Ванкуверу та інших міст! Квитки дуже обмежені, бронюйте завчасно! www.eventbrite.ca/e/nealest-ukraininan-dance-party-greta-bar-tickets-698088109327?aff=oddtdtcreator
-
Привіт, можливо хтось вакцинувався у Калгарі і може порадити клініку, буду вдячна за інформацію)
-
Доброго дня, мене зовут Єлизавета, 25 років. Нещодавно переїхали з чоловіком до Калгарі. Я за освітою бухгалтер. Рівень англійського b1-b2. Працювала у мережі супермаркетів Longos у Торонто 1 рік. Маю досвід продавця-консультанта, флориста, пекаря-кондитера та помічника на кухні. Дуже гарно зарекомендувала себе та отримала reference letter від роботодавця В Україні працювала бухгалтером на металургійному підприємстві, адміністратором у стоматології та менеджером у інтернет магазині. Я мотивована, енергійна, цілеспрямована. Комунікабельна, швидко знаходжу спільну мову з людьми. Готова старанно працювати, застосовувати свій минулий досвід, вчитися новому та розвиватися й далі на новому робочому місці. Наразі шукаю роботу, відкрита до будь-яких пропозицій. Якщо хтось може щось порекомендувати або підказати, буду дуже вдячна. Дякую заздалегідь.
-
Вы заходите на альберта хелс и выбираете сами место. Хоть и в аптеке
-
Взагалі вже півроку не можу записатися 😭🤯
-
Будь ласка, напишіть мені зараз, якщо ви перебуваєте в Канаді і вам потрібна робота. повинен розуміти базову англійську або вміти користуватися Google Translate
-
А що сімейний сказав?
-
Доброго дня) Чи є в Калґарі CIBC укр/рос мовні працівники.? Якщо є десь ,Скиньте будь ласка локацію. Щиро вячна)
-
Придбай 📱Pixel 7 сплачуючи $0 щомісяця або 📱Samsung A54 сплачуючи всього $1.58 та розвинь свою кредитну історію. * за деталями пиши в приват