UA to Calgary🇨🇦
-
Продам ліжко з матрасом та box spring Quine size (розмір спального місця - 160х210, розмір ліжка - 164х220). Ціна 100cad. Район SW, Woodbine.
-
Всім привіт, хто відправляв в Україну посилки з одягом, підкажіть яка ціна доставки? Та якою компанією користувались?
-
Вітаю . Я- Ольга, жіночий та сімейний психолог 🫶 знаю, що зараз дуже багато людей втратили опору, близьких людей, бізнес , житло країну . Це дуже важко, але Я вірю в силу людей і їх бажання , тому впевнена, що кожна жінка і кожна пара може вирішити будь-яку ситуацію в їх житті 😌 З радістю допоможу Вам в цьому . Працюю з будь-якою жіночою та сімейною проблемою , звертайтеся 🫶
-
Поняла,спасибо
-
Это я не подскажу, на канадском сайте айкоса можно посмотреть. И еще скажу, что онлайн их заказывать намного выгоднее
-
Всім привіт Я майстер пірсингу з 7річним досвідом і медичною освітою . Запрошую усіх на пірсинг будь якої складності ) Більше фото можете подивитися тут instagram.com/derimoorepiercer?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Не подскажите?
-
А какие самые лёгкие стики вообще?
-
Со вкусами вообще нет, все стики одинаковые, только по крепости отличаются
-
Ментоловых нема?
-
Тут покупал
-
Где можно купить стики?
-
Даю работу/подработку, до 2х часов, оплата от 100$, пишите в лс и я объясню все подробности
-
Всім привіт 👋 Хто прилітає або вже прилетів в Калгарі і кому потрібна допомога з відкриттям рахунку в банку, заміною прав та подавання на health card. Пишіть в приват, з 5 вересня зможу поїхати з вами в установи та разом все зробити. Всім гарного дня 🙂
-
Усім привіт. Народ, ми з дівчиною нещодавно прилетіли до Калгарі, шукаємо роботу на складі або заводі (production worker), англ рівень А1-А2,якщо у когось є контакти роботодавців, де потребують працівників, скиньте в особисті будьласка. Дякую, всім гарного вечора.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка , де в Калгарі є магазини з тканинами? Бажано якісними. Дякую!
-
Кто-то работает в Tim Hortons?
-
A full time RDA (registered dental assistant) for Westbrook Dental Center is needed. Experience an asset but new grads welcome. Wednesday, Thursday and alternate fridays and saturdays from 8:00 am to 4:00 pm. 5879688747
-
Добрый день. Отдадим стол бесплатно. Только самовывоз NW. Можем так же отдать 4 стула если кому-то нужно
-
Подскажите пожалуйста,где тут вообще можно купить собаку и что для этого нужно?
26 Jan 2023, 06:42
34426/107266
about an hour ago