UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт 👋 Хто прилітає або вже прилетів в Калгарі і кому потрібна допомога з відкриттям рахунку в банку, заміною прав та подавання на health card. Пишіть в приват, з 5 вересня зможу поїхати з вами в установи та разом все зробити. Всім гарного дня 🙂
-
Усім привіт. Народ, ми з дівчиною нещодавно прилетіли до Калгарі, шукаємо роботу на складі або заводі (production worker), англ рівень А1-А2,якщо у когось є контакти роботодавців, де потребують працівників, скиньте в особисті будьласка. Дякую, всім гарного вечора.
-
Добрый день. Отдадим стол бесплатно. Только самовывоз NW. Можем так же отдать 4 стула если кому-то нужно
-
Усім привіт, Промоція на телефони знову зʼявилась на ці вихідні 🔥 552$ знижки на усі айфони❤️🔥 14й iPhone за 579$🔥🫣 На фото щомісячно платежі на 2 роки, якщо одобрять без першого внеску (не лізинг) Приходьте Маркет Мол Wow mobile, біля епл стор 3625 Shaganappi Trail NW, Calgary, AB T3A 0E2
-
Всем здравствуйте! Продаю 2 билета на концерт Beyonce на 11 сентября в Ванкувере, так как у самих не получается поехать. Кому интересно – пишите в личку!
-
З вересня потрібні люди на работу зарплата від 20 до 27$ за годину жінки та чоловіки. Работа не тяжка, від 7 до 10 годин на день. Детальна інформація про вакансії дивиться в мене у профілю. в описі мого профілю нажаль не можу кидати посилання у чат.
-
Привіт усім , скажіть будь ласка чи в Альберті платний іміграційний медичний огляд ? Та де краще то зробити в Калгарі дорослому і малій дитині ?
-
-
Дякую за відповідь
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram). Також зараз є гарні пропозиції на мобільний (можемо змінити ваш тариф на кудо чи телус за гарними умовами зі збереженням вашого номеру) за деталями в дм.
-
Free меблі.Оплата за доставку.Пишіть в приват.
-
Вітаю! Нагадую, лишилось тільки 2 дні знижок до 50% на телефони iPhone 14 серії та Samsung S23. За подробицями пиши в особисті.
-
А на Maneskin случайно нет...он тоже в Ванкувер едут