UA to Calgary🇨🇦
-
Будь яка клініка зі списку який дали в аеропорту. Дивитесь яка ближче до вас і їдете. По цінам - далі від центра трохи дешевше, але якщо це не ваш район, то краще зекономити 2 години поїздок на автобусі ніж пару баксів
-
А де граєте в волейбол і який рівень?
-
Привет всем снова, кто проходил уже мед комиссию посоветуйте клинику пожалуйста 🙏
-
3 тижні тому
-
А Ви коли собі оформлювали?
-
Даже Вам дякую!
-
Можно оформити. Вам потрібно мати підтвердження проживання (договір про аренду), або банк стейтмент з адресою. В банку не питають чи це тимчасова чи ні. Тому берете банк стейтмент на вашу тимчасову адресу і отримуєте хелс кард.
-
Хочу зрозуміти, чи зараз можна ще на тимчасову адресу оформити, чи ні? Бо в Онтаріо тільки договір треба мати. Читав що раніше в Калгарі, Едмонтоні люди оформлювали собі на тимчасову адресу без проблем. Як зараз з цим ще нікого не знайшов щоб запитати....
-
Так, я оформлював, не розумію що ви конкретно хочете дізнатись
-
Це зрозуміло, що треба буде на актуальну змінити. Хтось з ваших знайомих останнім часом, нещодавно, оформлював?
-
Можна оформити, але все одно потім треба оновлювати данні.
-
Комп'ютерні ігри, футбол і волейбол, але мову знаємо😂
-
Щоб знайти напевно, подивіться на сайті авіакомпанії
-
Залежить від білетів
-
Точна інформація у авікомпаніі
-
Доброго дня,чи потрібно платити за 2 ручні клажі?
-
Подскажите пожалуйста насколько реально сейчас оформить мед страховку имея только временный адрес, например гостиницы?
-
Скоро в Україні через неї запаси ліків і ельф барів закінчаться)))
-
О, це моя улюблена завтрападруга, вона кожного дня їздить на Канаду😂
-
На спринтері, чи пішки йдете?
26 Jan 2023, 06:42
3472/104949
about an hour ago