UA to Calgary🇨🇦
-
В моєму випадку я жив в Кракові, мав Карту Поляка і сталий побут, Канада це шанс жити на північно американському континенті, ось чому я вибрав Канаду, можна було б пару років ще в Польщі побути і мав би паспорт ЄС)
-
Я думаю, якби Канада давала шанс відслужити пару років і отримати паспорт то можна було б подумати над службою, тут це робота, в Україні то рабство.
-
Ну ти ж патріот, чому в Канаді сидиш і інших посилаєш?)
-
Так Зеленський зараз нікому не підпише відмову, навіть через консульство всі заяви попадають президенту на руки, щоб підпис поставив)
-
Ну я думаю, що як так буде то навіть з наявним паспортом Канади в Україну повертатися буде небезпечно, оскільки Україна рахує свій паспорт вище навіть якщо ти заїхав по іншому
-
Та вони будуть в шоці, як кордони відкриють після війни, будуть самі свої дачі будувати)
-
Привет, меня зовут Юрий) Занимаюсь рекламой в соц.сетях 🔸Работаю в сфере рекламы в течение 3 лет 🔸Сделаю эффективную рекламу, которая приносит max прибыли, при min вкладах🔥 🔸Имею более 150+ успешных проектов 🔸Заработал клиенту 150 000$ по рекламе 🔸Работаю с глубоким маркетинговым подходом к рекламе 🔸Специализируюсь в таких нишах: салоны красоты, автосервис, продажа машин,рестораны, магазины одежды, кондитерские, продвижение личных страниц🔝 Если вам интересно данное предложение пишите в личные сообщения, проведу анализ
-
А що поганого в тому що людина приїхала з довгостроковою перспективою отримати паспорт і жити в безпечній країні?)