UA to Calgary🇨🇦
-
Есть не только банфф, и не один раз)
-
Мне не занудно 🥰
-
Вітаю, мене звати Станіслав, мені 28 років. Маю освіту інженера будівельника. Працювати вмію як і розумово, так і фізично (маю досвід в будівництві каркасних будинків). Шукаю роботу будь якого плану, з пропозиціями в приватні повідомлення, дякую! Англійська на початковому рівні, активно займаюсь її покращенням
-
Хочу порекомендувати лікаря-стоматолога на імʼя Alsh з Westbrook Dental Center. Раніше ходив до іншої лікарні, але там черга як до зірок естради…Тому кому дуже болить або не хоче чекати, запитайтеся на ресепшені Мо, він дуже допоміг. Найголовніше вони працюють по бенефітам, тому скористайтеся поки вони ще діють. Гарного дня! maps.app.goo.gl/TaW5rmX8KTpdfZdr9?g_st=ic
-
Безкоштовно речі на хлопчика 2 рочки (взуття 22-23 розмір) Два зимові комбеза в гарному стані та курточки Можливо хтось потребує
-
Ігрове крісло 30$
-
У звʼязку з переїздом віддаємо усе що на фото за 50$
-
Вот так набор😂
-
Доброго дня усім. Пропоную послуги репетитора з англійської мови. Також роблю резюме канадського/американського зразку. Запрошую дівчат на гель лак, ламінування вій та брів, перукарські послуги, а також собак і котів на стрижку.