UA to Calgary🇨🇦
-
Ой там вообще супер 🙌🏼 у меня там друзья живут Всегда там тусовались 🎉😌
-
Привет всем, может кто-то знает как перевести деньги с канадской карты на украинскую с минимальной комиссией, напишите пожалуйста 🙏
-
Доброго дня! Маю освітню можливість для тих, хто в Калгарі або міст навколо, і шукає Afterschool Program для дитини. 🚀After School STEM Program на базі Telus Spark Science Centre від Capstone Engineering Academy 💲Програма фінансується грантом від Alberta Education, тому для студентів вона безкоштовна. ▪️Кількість місць на програму обмежена, бо це тільки перший запуск. Grades 5-7 вже заповнені, але є дві додаткові групи в середу та четвер. Ще є місця в групи для Grades 8-9 та 10-12 📆Перший день занять - 12 вересня. 4:00 pm - 5:30 pm Один раз на тиждень (вівторок, середа чи четвер, залежно від групи та програми) 📧Деталі пишіть в особисті. Буду рада надати відповіді😊
-
я так смотрю чтоб норм жить надо 300-400к в год.. после налогов чтоб оставалось 200к хотяб тогда ок.. но вот проблемма я что-то не вижу где тут можно столько зарабоать.. ну кстати если за городом жить то ок. у нас пригороде благодать, тихо спокойно..
-
вообще если если сравнивать с какой-нить жопой в индии где в реках трупі плавают и там же купаються, то в целом тут хорошо )).. ну и Канада большая.. жить где-то в Ванкувере с ХХ лямов под жопой наверное неплохо.. а когда с нуля начинать то такое...
-
ну тут же написано что лучшая в культурном наследии ) не пишут же что тут лучше всего жить и кому.. ))
-
На сайті консульства можно замовити довідку. (ну не замовити ) а тут є інструкція що треба в конверті відправити і як оплатити) toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check пришлють вам на пошту вже на англійскій с печатками та підписами консула.