UA to Calgary🇨🇦
-
Ми ходимо в YMCA. Для українців 1 місяць безкоштовно, далі 5 місяців дітям безкоштовно а для 2 дорослих нарахували 42$ в місяць (по 21$ на одного). Можна кожного дня, якщо це не групові заняття
-
Зайдіть на сайти Walmarta чи gap умовного та подивіться які тут ціни на що є. Це все дуже індивідуально.
-
Showpass.com
-
Купите все здесь в конце декабря-января на сезонных скидках ✅
-
Нужны стандартные теплые вещи 😂
-
Зависит от того что вам нужно. Но сейчас скидки везде, а особенно в конце декабря- января будет. Так что здесь все купите. P.S если вам , конечно, нужна дизайнерская сумка или обувь, то в Европе она стоит чуть дешевле чем в Канаде
-
Подскажите пожалуйста, где выгоднее скупиться по вещам на месте в Калгари или же в Европе ?
-
І бачу на сайті тільки можна купити 10 разовий або разовий білет, а як на рахунок річного? Або хоча б 6-ти місячного
-
Хто ходить у басейн, підскажіть, яка ціна і чи можна ходити кожного дня? Також на сайті Феір Нетрі побачив ціну у всіх ідентичну 78 СА, це остаточна ціна чи вона ще робиться меншою?
-
Продам матрас, микроволновку или кресло - очень дешево. Все вещи в очень хорошем состоянии. Уже нет надобности в них. За ценой и дополнительными фотографиями обращайтесь в лс.
-
European deli
-
Подскажите кто в курсе, где купить красную икру?
-
Не знаю чи тут в розчині для ін‘єкцій можна купити ліки без рецепту. Вколоти не зможу, бо в самої ковід. Спробуйте в аптеці купити « non steroid pills or ointment “ в ліпше те і те. Пити протизапальні можна до 1500 г в день. Більше не можна
-
Тут є лікарі ? Защимило спину , неможливо встати . МОЖЕ ХТОСЬ МІГ БИ ВКОЛОТИ ЗНЕБОЛЮЮЧЕ
-
Нурофеном сбивайте. Це якщо температура не збивається більше 6 годин телефонуйте. Я коли був у Европі, захворів і по туристичній страховці також собі намагався лікування отримати. Так поки я отримав і температуру збив і майже вилікувався поки через 3 дні попав до терапевта. І мені терапевт сказав що це норма температурити до 41 типу організм сам повинен все зробити, це якщо ти вже відключилася від температури вони щось зроблять
-
Согласна с предыдущим сообщением. Постарайтесь сбить самостоятельно. Обтирание, уксус, проветрить помещение, выпить ибупрофен. Много питья. И завтра с утра прям в walkin clinic. В emergency быстро не получится (
-
Спасибо большое
-
Шукайте в Гугл емердженсі і їдьте туди, там буде чек ін і потім візит до лікаря, але це може бути годин 10, ніч, наркоманів треба обслужити, таке. Перед цим наберіть 811 і поговоріть, може ібупрофен, тайленол допоможе збити і завтра вже у волкінн
-
Хто в курсі чи можна продовжити українську іd картку знаходячись в Канаді?
-
Температура 41
26 Jan 2023, 06:42
3674/104909
about an hour ago