UA to Calgary🇨🇦
-
Добрый день, есть у кого лишние матрасы, готовы забрать
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка в Калгарі є людина інструктор , який може за гроші показати дорогу по якій здають екзамен з роад тесту на клас 5 ? Можливо хтось вже звертався до такої людини
-
Всім привіт, можливо хтось має або знає хто має роботу для дівчини, підійде будь-яка робота , дівчина. 1.5 роки працювала в готелі прибирала номери, а також півтора роки на кухні готувала піцу, тому важкої роботи не боїться, англ. Pre-intermediate, але зараз активно вивчається на курсах,буду вдячний будь-якій змістовній інформації
-
Первая ссылка в гугле. Вот тут больше подробностей. www.dentons.com/en/insights/articles/2022/october/12/canadian-government-enacts-a-two-year What exemptions will be available? - Temporary residents in Canada who satisfy conditions prescribed in the Future Regulations. The Consultation Paper indicated that students and foreign workers who meet specified criteria might be eligible. Кто такие "foreign workers who meet specified criteria might be eligible" я не нашел 😢. Если вам интересно, то нужно идти к адвокату или самому разбираться. Бан на 2 года, а потом посмотрят. Если на то пошло, то это делали для Онтарио и Британской Колумбии (т.к. там цены во время ковида взлетели в 2-3 раза), но под раздачу попали все 😢
-
Можуть, але з 2023/01/01 не канадцю купити неможна.
-
Это что и где, звучит привлекательно))
-
Спасибо большое
-
Я в Калинке купила, в Дели Европ. супермаркет была тоже.
-
Добрый день, подскажите где можно купить лимонную кислоту, как она тут выглядит? 🙏