UA to Calgary🇨🇦
-
Далеко не единственный, просто я не часто выходная
-
Открыл дверь??? Это кто? Я сюда не бесплатно приехала и не без денег и плачу налоги и не в рабстве, чтобы спрашивать разрешение на критику. Говно нужно называть говном и тогда возможно однажды Канада начнет просыпаться от сна о 70-80х
-
Ну якщо люди не розуміють,що за просто так нічого і ніде не платять то то ж їхня проблема ) Я просила лише контакт Якби я писала усе про це то було б забагато зайвої інформації як для прохання просто про контакти )
-
Я как-то всё время забываю, что я должна получать разрешение на конструктивную критику и проживание в стране у соотечественников
-
Соглашусь, просто напрягает когда тут молятся на местные недокурсы местные и ставят нас на один уровень с выходцами из тропических стран.
-
Это очередная провокация на спор? Или просто неудачный аргумент?
-
Вітаємо, ми шукаємо (Агент 10) координатора туристичного бек-офісу, щоб допомогти з бронюванням у нашій компанії на неповний або повний робочий день для негайного найму, але необхідно мати базові знання англійської мови для легкого спілкування. ПЕРЕВАГИ🇨🇦🇨🇦🇨🇦 -Можна зробити, не заважаючи вашій поточній роботі - Конкурентоспроможна заробітна плата від CAD -Неповний робочий день: $670-$950/тиждень -Повна зайнятість: $1475-$1625 /тиждень -Субота-неділя: 300$ -330$/день - Гнучка робота 3-5 годин -Досвід не потрібен, є можливість вступу - Мінімальний вік для кандидата на цю роботу становить 20 років або старше. Неповний робочий день, можна працювати в суботу та неділю. Якщо ви зацікавлені, введіть особисту скриньку, скажіть "Так" t.me/BakhshianAsefeh
-
Звільняється 1 поверх/бейсмент з 3 жовтня. Локація: 1210 27 St SE, 15хв до зупинки Barlow - Max Bell Station Ціна: $1500 зі всім (інтернет теж); депозит $1500 Без дітей та тварин
-
Ну вы же об этом изначально не сказали. Тут много народу, кто послушал блогеров из манитобы и думают, что платят пособия просто так
-
Це якщо мене звільнили не за моєю провиною І я пропрацювала там 6 місяців.