UA to Calgary🇨🇦
-
Дівчата привіт! 🌸 До групи по high heels шукаю красунь, які готові засяяти на танцювальному майданчику! 🏢 Місце проведення: Code Dance Studio (618 36 Ave NE) 🗓 Графік занять: - Середа: 8:00 pm - 9:00 pm - Неділя: 8:00 pm - 9:00 pm Вік учасниць: з 16 років і старше - без обмежень! Важливо мати бажання та терпіння для вивчення мистецтва танцю на підборах. Маю 4,5 роки досвіду роботи з різними віковими групами та 17 років досвіду у танцях. Моя освіта - випускниця КНУКіМ, спеціальність: сучасна хореографія. 💃🏻Група призначена для всіх і пропонує різноманітну програму та хореографію, яку інструктор самостійно створює. Якщо вас зацікавила можливість вивчення high heels dance, не соромтеся писати мені в особисті повідомлення 🤍. Докладніше про заняття можна знайти в моєму Instagram: 📷 instagram.com/virgossa.n?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Приєднуйтеся і відкрийте для себе чарівний світ high heels dance! 💃👠
-
Ke Charcoal Grill & Sushi
-
Всім привіт Я майстер пірсингу з 7річним досвідом і медичною освітою . Запрошую усіх на пірсинг будь якої складності ) Більше фото можете подивитися тут instagram.com/derimoorepiercer?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Я пока выйду из чата, что-то время много берет. Извините кого обидел, на самом деле я ни одного доноса не написал. Но то что мне не нравиться поведение некоторых украинцев, в этом я честен
-
Пацыки давайте на мирную! Я спать. Всему чату позитива и хорошей погоды
-
Бычара😆
-
В хорошем смысле
-
Михаил, а вы бык
-
Хорошо сладкий
-
Ближе