UA to Calgary🇨🇦
-
Тому що дійсно. Російська мова це міжнародна мова. Якою володіють не тільки українці, а й інші країни. Так же само англійська, міжнародна мова. І не вам вирішувати хто на якій мові повинен говорити. Ви забули радянський союз? В ті часи і до війни в школах вивчали російську. І більша половина населення говорила російською. А ті западенці які українську не знаю , чомусь вирішили що вся Україна має перейти на українську. В громадських місцях і державних установах ти зобовʼязаний знати українську, все решта де хочеш і як хочеш розмовляй. Тим більше коли ми закордоном , ми розмовляємо тою мовою якою нам зручно . Все.
-
Всім привіт. Мені 20 років і я з України. Приїхав до Канади 2 місяці тому. За ці 2 місяці встиг попрацювати на moving company. Так як робота сезонна і скоро сезон буде підходити до кінця, то шукаю нову роботу. Маю водійське посвідчення категорія 5 full. Рівень англійської - мінімальна розмовна. Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію.
-
Тоже что ли накидаю) Wind tower вершина, но заблудились по итогу, и зашли на другую) Если кто пойдет, то мы уже разобрались и спрашивайте 😂
-
Доброго дня, у шопі де я працюю потрібні механіки с досвідом роботи. в обов'язки входить: робити технічну інспекцію , заміна різнамонітних елементів авто, вміння робити розвал-сходження та шиномантаж буде гарним плюсом. Бажано знати назву з.ч. англійськоїю, також робота виконується за допомогою вашого інструменту. Owner має два шопи- один близько від зупинки Heritage, інший Chinook. Заробітна плата після співбесіди, старт від 22$/год. два рази на місяць, офіційно оформлення та бенефіти після пробного періоду 3 міс. Телефонуйте або відсилайте резюме 4032583030 , [email protected] Calgary