UA to Calgary🇨🇦
-
Ну так там і клімат пожощє - для любителів екстріму Купа бомжів, суровіша зима, грязна річка, сухіший клімат, нема природи - для тих хто сьорбнув життя і їм нічого не страшно, одним словом
-
Комбо
-
🤣😂😂
-
Ооо, це дійсно проблема То шо тут купа бомжів - зовсім не проблема. В порівнянні з тим який тут жахливий паблік транспорт
-
Купить или оформить скидку?
-
Усім привіт Зараз діє: Розпродаж iPhone 11 та iPhone 13 зі знижкою 240$ від Роджерс/файдо❤️💛 Samsung s23 за 619$ + самсунг бадс в подарунок 🎁 Передзамовлення на iPhone 15 Деталі в лс
-
Привіт! Шукаю водія з автівкою для поїздки в Банфф. 27 вересня Група з 3 людей (2 ж+1ч) Бажано виїхати з Калгарі о 8 ранку, щоб до 10 бути біля шатлів. Виїзд з Банффу — приблизно о 4 рм, щоб до 6 бути в Калгарі. Це приблизно, підлаштуємося, якщо що. Оплата — не знаю як порахувати, давайте домовлятися :)) Хто має можливість та натхнення, будь ласка, пишіть у пп. Дякую завчасно 🙌🏼
-
Вітаю . Я- Ольга, жіночий та сімейний психолог 🫶 знаю, що зараз дуже багато людей втратили опору, близьких людей, бізнес , житло країну . Це дуже важко, але Я вірю в силу людей і їх бажання , тому впевнена, що кожна жінка і кожна пара може вирішити будь-яку ситуацію в їх житті 😌 З радістю допоможу Вам в цьому . Працюю з будь-якою жіночою та сімейною проблемою , звертайтеся 🫶