UA to Calgary🇨🇦
-
Ніхто не забороняв певний час користуватись додатком і купувати білет там
-
Цікаво, я його получив перед тим як вселився😂
-
Я тут проживаю, но дороговра аренды ещё не имею и после него нужно будет до 10 рабочий дней на их рассмотрение. Поэтому это точно не для тех кто первый месяц тут
-
Так, чекати потрібно, я так зрозумів людина яка запитувалась проживає тут
-
Но его же ждать нужно и это только после доровора аренды
-
А у нас в автобусах нет автоматов таких
-
Нет, через приложение можно. My fare
-
Приветик 👋 Девочки, подскажите пожалуйста 🙏 У кого посудомойка Вы покупали соль, для посудомойки. Если да- то какую . Не могу найти 😱 Может тут не получится 🙋♀️ Спасибо
-
Приложение Calgary transit my fair. Покупаешь билет, перед посадкой в автобус нажимаешь активировать и в автобусе на входе сканируешь QR код. он действует 90 минут с момента активации и в автобусах и в ctrain. Самый удобный способ на мой взгляд.
-
Якщо я не помиляюсь по ціні
-
Саме зручно і саме дешевше це зробити Fair Entry, по ньому 39 СА на місяць проїзний
-
Или через приложение calgary transit
-
В самом автобусе стоит автомат, оплата наличными 3:60
-
На официальном сайте авиакомпании
-
Доброго часу доби. На який сайтах краще купувати квитки? Дуже дякую.
-
Кто знает как билеты на автобус купить? В самлм автобусе можно?
-
Вітаю! Таке запитання: скільки приблизно по собівартості закупівля необхідної меблі на 2b апартаменти, маю на увазі базові потреби, зорієнтуйте, будь ласка. Хотів би знати чи варто переплачувати за обставлене меблем та побутовою технікою житло чи дешевше самому обставити, якщо вселятися на 1-2 роки
-
Доброго вечора. Я автомеханік з великим досвідом роботи. Пропоную послуги ремонту ДВЗ, ремонт ходової , заміна олії в двигуні та АКПП, ремонт КПП, ремонт систем АВS , ремонт гальм тощо. Локація SW 5879689267 Віктор
-
Доброї ночі! Може хтось знає україномовного нотаріуса та зможе поділитись контактами? Дякую!
-
Другий за другий мiсяць🤦♀️ буду електронний тепер купувати!🤪
26 Jan 2023, 06:42
4007/104945
about 3 hours ago