UA to Calgary🇨🇦
-
Про 500 тис я чула , а не не мільйон. 500 тис емігрантів в рік в цілому , не тільки з Індії Просто з Індії у них там потік по програмам з родиною щось таке
-
Якщо так і далі продовжиться , то я думаю пакувати речі тут доведеться не тільки мені, а і канадцям в цілому 🫠
-
Лол Ну це типу максимально не зрозуміла для мене тема.
-
На тему Indian Трюдо на днях по телевізору сказав що країна планує приймати їх по 1млн на рік, в той же час сказав що Канада може забезпечити тільки 200тис нового житла на рік)
-
Добрий день всім! Повідомляю Вам, що «House of Cars Barlow» пропонує послуги українською мовою! У нас є якісні вживані автомобілі та ексклюзивна програма для людей, які нещодавно прибули до Канади! За будь-якого типу кредиту ми можемо надати вам автомобіль, який ви хочете, за доступною ціною! Ви можете написати мені безпосередньо або зателефонувати (587) 352-7307 і запитати Яна! Четвер - вихідний, тому просто пишіть сюди, відповім по можливості ;)
-
⚡️Бeзкoштoвнi зaняття з aнглiйськoї мoви (кожного пoнеділка о 22:OO(UA)) ⚡️Бeзкoштoвний speaking club, який пpoводять нашi викладачi. ⚡️lндивiдуaльні зaняття для дiтей та дipоcлих Детaльна iнфopмацiя у зaкpiпленому пiвідoмлeнні в нaшомy пaблiку. Пoсилaння дивитись у мeне в пpoфилі
-
Я же говорю , что супер Мега все индивидуально! Я тут себя ощущаю как в большой деревне 😂 и иногда мне нравится это. Но чаще всего как будто бы я очень скучаю по большому городу
-
Не люблю людей 🤪
-
Мне в Ванкувере кстати наоборот тесно было, мне нравятся просторы в Калгари
-
😅ну мы же про Канаду говорим. Наверное Азия прикольно для людей с удаленкой) Про всякие там списки лучших городов это вообще хрень полная. Кому-то хорошо в Николаеве , а кому-то и Ванкувер не ок. 🙆🏼♀️ так шо
-
Там больше Чайнис пипл, но у меня к ним нет притензий 😅 Индиан там поменьше будет. Может по количеству как тут, но в целом город побольше и они там сливаются на фоне других. Не видела чтоб много прям как тут
-
-Indian people -затяжная зима -мало зелени -не уютно -достаточно растянутый город, который состоит из автострад ,пустых полей и одноэтажек -мало людей на улицах (это просто делает мне некомфортно) В Ванкувере больше какой-то европейский вайб. Больше людей. Пахнет океаном. Соскучилась постоять в пробках. Зелень и природа больше на нашу похожа
-
За это точно стоит, если есть возможность🥰 В будущем может хотелось бы там пожить какое-то время Кстати в Канаде к ним нельзя ближе чем на 200 метров подплывать, издалека смотрели