UA to Calgary🇨🇦
-
My whole life changed for the better the day I met this platform I can't be less grateful to a man God have used to change my financial status, I benefited a lot and got a huge withdrawal from my first trade of $300 and till now the story has been a successful one. This platform is still paying and changing so many people stories from poverty to life of abundance. Join below and be among those testifying to the goodness of this platform. 👇👇 t.me/+17PjckR5fw5jMjhk
-
Добрий день, порадьте українського автомайстра, З добрим співвідношенням Ціна -Якість. Дякую 🚘
-
Доброго дня. Хтось отримував кредитку в RBC? Ви одразу її активували і користувались чи чекали поки прийде пластик?
-
Понял. Мне посоветовали в TD Bank сделать карточку. Обычную сразу выдали. За кредитку я не понял, но походу надо ее делать для повышения кредит рейтинга по-любому
-
RBC это банк?
-
В RBC все карты только по почте
-
А что, если кредитку заказать в банке, она не сразу выдаётся? Как обычная карточка
-
Я в Польшу через PayPal отправляю, должно и в Германию работать так же
-
Доброго дня. Маю таке питання. Бригада, в якій служать мої знайомі, отримала автомобілі. За пару місяців вони зламались, а запчастин в Україні немає. В мене є списки цих запчастин українською мовою і пару картинок . Чи є тут механіки, які б могли б допомогти розібратися , перекласти це все на англійську і зорієнтувати по вартості. Або може хто знає якісь волонтерські організації , які б могли допомогти. Або хтось просто підкаже в якому напрямку почати рух. Дуже хотілось допомогти хлопцям.
-
⚡️Бeзкoштoвнi зaняття з aнглiйськoї мoви (кожного пoнеділка о 22:OO(UA)) ⚡️Бeзкoштoвний speaking club, який пpoводять нашi викладачi. ⚡️lндивiдуaльні зaняття для дiтей та дipоcлих Детaльна iнфopмацiя у зaкpiпленому пiвідoмлeнні в нaшомy пaблiку. Пoсилaння дивитись у мeне в пpoфилі
-
карточки нужно вырезать, они бумажные
-
Друзі Всім Привіт 🌺🇺🇦 Хто полюбляє брендові аромати😍 Пропоную якісний еквівалент відомих брендів в номерних флаконах по доступній ціні 40-60$🔥🔥🔥 Не підробки , а саме фабричні ліцензовані високоякісні парфуми👌 Кому скинути асортимент ⁉️ В асортименті до 300 видів ароматів👍😋 www.facebook.com/groups/863449258826474/?ref=share_group_link Моя група в Facebook 👆👆👆 В наявності пробнічки можна зустрітись щось підібрати😄 Моя локація Chinook Mall також можна Downtown ,часто буваю в районі SE(Auburn Bay,Seton…)