UA to Calgary🇨🇦
-
В RBC все карты только по почте
-
А что, если кредитку заказать в банке, она не сразу выдаётся? Как обычная карточка
-
Я в Польшу через PayPal отправляю, должно и в Германию работать так же
-
Доброго дня. Маю таке питання. Бригада, в якій служать мої знайомі, отримала автомобілі. За пару місяців вони зламались, а запчастин в Україні немає. В мене є списки цих запчастин українською мовою і пару картинок . Чи є тут механіки, які б могли б допомогти розібратися , перекласти це все на англійську і зорієнтувати по вартості. Або може хто знає якісь волонтерські організації , які б могли допомогти. Або хтось просто підкаже в якому напрямку почати рух. Дуже хотілось допомогти хлопцям.
-
⚡️Бeзкoштoвнi зaняття з aнглiйськoї мoви (кожного пoнеділка о 22:OO(UA)) ⚡️Бeзкoштoвний speaking club, який пpoводять нашi викладачi. ⚡️lндивiдуaльні зaняття для дiтей та дipоcлих Детaльна iнфopмацiя у зaкpiпленому пiвідoмлeнні в нaшомy пaблiку. Пoсилaння дивитись у мeне в пpoфилі
-
карточки нужно вырезать, они бумажные
-
Друзі Всім Привіт 🌺🇺🇦 Хто полюбляє брендові аромати😍 Пропоную якісний еквівалент відомих брендів в номерних флаконах по доступній ціні 40-60$🔥🔥🔥 Не підробки , а саме фабричні ліцензовані високоякісні парфуми👌 Кому скинути асортимент ⁉️ В асортименті до 300 видів ароматів👍😋 www.facebook.com/groups/863449258826474/?ref=share_group_link Моя група в Facebook 👆👆👆 В наявності пробнічки можна зустрітись щось підібрати😄 Моя локація Chinook Mall також можна Downtown ,часто буваю в районі SE(Auburn Bay,Seton…)
-
ℹ️Привіт💛🩵. Розпочався набір студентів на КУРС ШУГАРИНГ | ВАКСИНГ З НУЛЯ! Хочеш відкрити власну справу?! 🤔Відкрий власну справу відразу після закінчення мого авторського курсу «Шугаринг для майбутніх підприємців» ☝🏻Навчальний курс шугарінгу та воскової депіляції - це програма, яка допомагає людям навчитися процесу видалення волосків за допомогою цукрової пасти та воску. ☝🏻Курс включає теоретичну та практичну частини, де мої студенти вивчають різні методи шугарінгу та отримують практичний досвід роботи з | замовники Після успішного проходження курсу учні отримують сертифікат цукроварника та майстра воскоробства та можуть приступати до роботи в цій галузі. Після закінчення курсу і успішної здачі екзамену ви отримуєте сертифікат! ☝️Запишіться на курс сьогодні та розпочніть власну справу. www.instagram.com/reel/Ct9awBvuFZx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
А в чём смысл.. если им меньше двух лет то они не годятся для обмена
-
Икеа
-
Друзі Всім Привіт 🌺🇺🇦 Хто полюбляє брендові аромати😍 Пропоную якісний еквівалент відомих брендів в номерних флаконах по доступній ціні 40-60$🔥🔥🔥 Не підробки , а саме фабричні ліцензовані високоякісні парфуми👌 Кому скинути асортимент ⁉️ В асортименті до 300 видів ароматів👍😋 www.facebook.com/groups/863449258826474/?ref=share_group_link Моя група в Facebook 👆👆👆 В наявності пробнічки можна зустрітись щось підібрати😄 Моя локація Chinook Mall також можна Downtown ,часто буваю в районі SE(Auburn Bay,Seton…)