UA to Calgary🇨🇦
-
Ні, то по бажанню 😉
-
а спамити айфонами то буде обовʼязокя?
-
Можете лишити резюме😅 Я так то просто свої резюме розносила по молу, так і знайшла роботу
-
візмвть мене
-
Достатньо 😉
-
Бля, теперь моя работа кажется раем
-
а на айфонах норм платять?
-
pizdec)
-
1) мене обманули з годинами, обіцяли фул тайм - по факту 15-20 годин на тиждень (15$/годину звичайно, хоча подавалась було написано 16,25) 2) нема посадових обов’язків, працюєш за всіх і вся, носити тяжкі паки по 10-30 кг це ок👍🏻 3) нема нормальних перерв, по 15 хв перерва 4) нехватку персоналу закривають тобою 5) неадекватний менеджмент і його вимоги до тебе за ту оплату 6) неможливість спланувати своє життя, так як графік тобі давали за день до початку тижня 7) одного разу мені і взагалі не скинули графік, сказали мол «я поділився твоїм графіком з іншими людьми, бо у них його не було вже кілька тижнів», при тому, що роботи було багато і ти це все сам «вигрібав» 8) на скаргу мол, у нас мало людей і я не можу піти на обід мені відповіли «сорі» 9) коли я сказала, що мол хочу звільнитися - мені сказали «маєш попередити за 2 тижні». Я не підписувала контракту, відповідно скинула посилання з сайту Альберти, де вказано, шо можу не відпрацьовувати. Після чого мене просто ігнорували, поки не зловила свого менеджера на роботі, що б віддати форму (бо ж якщо не віддати нещасну футболку і картуз - здеруть 100$) Це мій досвід, маю схожий досвід у свого знайомого канадійця. Я не бачу сенсу працювати там навіть для новоприбулих, так як віддавати себе за цю оплату, коли ти не матимеш потім часу та сил на пошуки нормальної роботи. А ця оплата - не дозволить тобі нормально жити і оплачувати своє життя тут! А що вже казати за якісь екстренні життєві ситуації, коли потрібні гроші?
-
Привіт Потрібна страховка на автомобіль хто може допомогти?
-
Продам Тойоту яріс 2008 року 354т пробіг механічна коробка передач 3500$
-
Посоветуйте врача педиатра для моей дочери 3года ей !
-
Спасибо большое
-
ирландия в ес
-
не нужна
-
Здравствуйте, есть ли здесь кто-нибудь, кто летал из Калгари через Дублин? Транзитная виза не нужна?
-
ну кодеин - опиат, все може бути
-
Там были ещё какие-то таблетки...и антибиотики...та не то чтобы приход, просто состояние разобранное, как во сне
-
хотя это странно, чтоб от кодеина приход был это надо за раз таблов 10 сьесть)
-
уважаемый тайленол
26 Jan 2023, 06:42
41473/104781
5 minutes ago