UA to Calgary🇨🇦
-
Ваш тоже
-
Красунчик
-
😍🥰🥰
-
Ну дійсно, мій пост/реклама/спам (називайте як хочете) - тому вирішила шо хочу вкласти в повідомлення свою кішку😅
-
Я тоже люблю 😂
-
Люблю котів😅😍 Це моя кішка 🐈
-
Почему нет
-
але до чого тут кіт
-
Вітаю усіх новоприбулих і не тільки Працюю з мобільними операторами, якщо хтось має питання щодо цього - можу допомогти. Потрібно відкрити сім/ змінити тариф/ пояснити біл - прошу в лс Також новоприбулі можуть взяти телефон в розстрочку від оператора (в Канаді вони не лочені) - зараз розпродаж iPhone 13/ Samusng / google pixel 7
-
Хотелось бы найти куда обращаться по курсам. Как то более подробную информацию. Копаю везде информацию.
-
Привіт. Скажіть будь-ласка, якщо міграційний офіцер при видачі ворк перміта, сказав, що не потрібно проходити медогляд і в особистому кабінеті так пишуть, у ворк перміті не має написаного, що пройти медогляд протягом 90 днів, то я вірно розумію, що можна не проходити? Чи краще все таки зробити? Хто знає на власному досвіді
-
или полугода
-
шото там около года
-
Я что то тоже такое вроде слышала. Может вкурсе а сколько времени занимают курсы?
-
Ну вообще я слышала что тут есть и таможние брокеры. Хотелось бы по недвижемости работать продажа и покупка.
-
стоят 3-5к$
-
курсы надо пройти
-
ипотечным?
-
Он закрытый
-
Ребята кто тут уже давно и кто то может слышал или знает как тут работать брокером. Пожалуйста дайте какую то инфу. Я конечно тоже ищу информацию во всех ресурсах. Информации мало не бывает. Спасибо.
26 Jan 2023, 06:42
41842/109392
3 minutes ago