UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго дня! 28 квітня цього року я робив новий паспорт у м.Едмонтон. У додатку Дія паспорт зʼявився ( виготовлений 12 червня), но я досі чекаю на фізичний паспорт. Питання: Хто скільки чеав чи чекає на новий паспорт?
-
Всем привет! Приехал в Калгари 4 дня назад. Являюсь профессиональным спортсменом по боксу, имею педагогическое образование. Опыт тренерской деятельности. Уровень английского - средний. Ищу место работы связанное со спортом: тренер или помощник тренера. Сообщите пожалуйста, если есть такие залы в городе
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Конверт? Чтобы податься на хелс карту, ничего отправлять не нужно, просто в registry прийти с паспортом, пермитом, пруфом об адресе и на месте можно анкету заполнить, или Вы имеете введу анкету на бенефиты, что нужно отправлять ?
-
Вітаю усіх Працюю з мобільними операторами і можу допомогти з вибором/підключенням/зміною оператора або якщо є інші питання - пишіть в лс Також зараз маю гарні знижки на телефони: *S21 fe 264$ *S23 740$ + безпровідні навушники Samsung bads2 в подарунок 🎁 *S23 ultra 1367.04 + безпровідні навушники Samsung bads2 в подарунок 🎁 Деталі в лс🌸🐈
-
Усім привіт, друзі. Мене звати Павло і я Автомеханік з 11-ти річним стажем та ще більшим досвідом роботи у цій сфері. Продовжую цю справу за спеціальністю Automotive technician і в Калгарі. Надаю якісну допомогу в виборі та придбанні авто, діагностика на виїзді, огляд при купівлі, рекомендації по ремонту та зокрема сам ремонт на СТО де працюю, або дам рекомендації з пошуку місця на ваш бюджет. (Я маю усі необхідні інструменти, засоби діагностування помилок по авто та навички, які допомагають мені якісно оглянути авто). Можлива допомога з insurance inspection.(Огляд та інспекція для страхової). З приводу огляду, діагностики, допомоги в пошуку та купівлі авто пишіть в особисті, або телефонуйте. 437-230-3864 Павло. 050 706 89 29 (Телеграм,Вайбер) t.me/+380507068929
-
Пруф адреса и ногами в реджестри вам надо, пермит и паспорт конечно же тоже. О пардон, вижу, что уже вам ответили
-
Вряд ли
-
🏠ПЕРЕВЕЗЕННЯ МЕБЛІВ: ШВИДКО, ЯКІСНО, БЕЗПЕЧНО! 🚚 Не можете справитися самостійно з перевезенням своїх цінних меблів? Не хвилюйтесь більше! Ми - професіоналі в галузі перевезення меблів, які готові взяти на себе всю важку роботу, щоб забезпечити вам комфорт та спокій. • Ваші меблі - наша турбота! Довіртеся професіоналам в сво галузі! 📞825 365 8181
-
Попробуйте) мы когда жили первый месяц в Эдри, арендовали чисто на месяц и без контракта, нам владелец дал чисто от руки подтверждение что мы у него проживаем, в одном регистри нам отказали, пошли в другое и сделали без вопросов
-
У нас тоже с правами потом подобное было, так как у нас была ID карта, а потом когда разрешили просто обменивать права, пошли обменивать, и началось, что мы не можем оформить права ибо есть ID, надо обращаться в government и тд и тп, придите еще раз позже, в итоге, в другом регистри, просто пришли и обменяли 🥴
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, чи дають ще готель в Калгарі? Коли прилітаєш? Бо друзі скоро мають прилетіти і кажуть, що хочуть в готель…