UA to Calgary🇨🇦
-
Аааа.....так это только после договора аренды аж будет ((( А я подалась с адресом airbnb. Тогда без вариантов завтра надо будет купить проездной. Спасибо
-
Там треба особисто прийти в реджістрі і показати агрімент на квартиру, щоб підтвердити адресу і там же оплатити 32КАД за виготовлення. Видадуть тимчасову роздруківку і сфотографують, а само ІД прийде за тиждень-два поштою з Едмонтона.
-
Всім привіт😊 Більшість з нас давно покинули рідну домівку і немають змоги відсвяткувати Різдвяні свята з українським колоритом🇺🇦. Тому ми пропонуємо українські страви домашнього виробництва, а саме: ~вареники🥟(з картоплею, капустою🥬, ягодами🍒, сиром та інші за вашим бажанням) ~пельмені(свинина🐷, телятина🐮) ~вушка з грибами ~котлети (свинина🐷, телятина🐮, індичка🦃, курятина🐓) ~бандерики ~налисники (з капустою🥬, грибами🍄, м’ясні🥩, солодкі з сиром і сухофруктами🫐) Всіх бажаючих чекаємо у приват)🫶🏻 Можливий самовивіз 17 Ave NW та доставка)🚗
-
Доброго дня! Мене звати Марія і я волонтер від організації CCIS (Calgary Catholic Immigration Society). Проводжу набір на три безкоштовні тренінги, які розпочнуться в середині січня: 1. Basic Computer Class for Ukrainians 15h (Базовий комп'ютерний клас для українців 15 год) 2. Basic Computer Class for Ukrainians 120h (Базовий комп'ютерний клас для українців 120 год) 3. Ukrainian Employment Project 45h (Тренінг з працевлаштування для українців 45 год) Тренінги спрямовані на людей з мінімальний знанням англійської мови (CLB тест 0-3). Навчання відбуватиметься на українській мові, включаючи окремі англійські терміни. До початку курсу потрібно здати CLB тест і перебувати в Калгарі. Базовий комп’ютерний тренінг допоможе освоїти роботу за комп’ютером і навчитись користуватись базовими програмами. Тренінг з працевлаштування ознайомить з канадським ринком праці, допоможе створити резюме і сконтактує з роботодавцями. Всіх зацікавлених прошу заповнити гугл форму: forms.gle/tDwhyJHaFdS3M9Cw9 За додатковими питаннями прошу звертитись в особистих повідомленнях або за емейл адресою: [email protected]
-
Возможно из ново прибывших есть кто-то?
-
🥹 есть такие подозрения , но мои любимые серьги - это принципиальный вопрос 🤷🏼♀️
-
Так я и пытаюсь сделать ...а требуют предыдущие права...
-
Alberta ID
-
А если нет прав, то какой документ вносили?
-
Привіт) підкажіть чи є крім федеральної допомоги провінційна?
-
Жалко(
-
В центре ньюкамеров сказали, что мы не успеем уже в декабре купить по fair entry, тоже ждём письмо от соц работника Придётся покупать за 112$
-
Всім привіт. Сьогодні летів з Польщі до Калгарі з пересадкою в Франкфурті. При проходженні митного контролю були питання, безвіз прострочений більш ніж на півроку але після кількох хвилин розмови пропустили
-
Так, від нас теж дуже далеко :(