UA to Calgary🇨🇦
-
тобто за мої гроші ви мені намастите яєчка цукром?)(не втримався, вибачте)
-
Депіляція😂
-
Шо то такое ? 😳🤔
-
думаю цей блатний кіт буде виглядати не гірше на 11й, просто саме камера це пздц не аргумент щоб кожен рік його міняти, треба так і сказати, я Еплоблядь і залежу від думки оточуючих. Ось мені не соромно зізнатись
-
Мені так то треба😅 Люди різні, мені подобається робити фото свого кота
-
якщо ви не тіктокер/інста блогер з 500к+ підписників) з 11 звісно буде різниця, але: а) все ще можна робити зносні фото на 1й, б) хлоп питає про с22 і там різницю без лупи не побачиш)
-
Вітаю✨ Я майстер шугарингу з досвідом 8+ років. Запрошую до себе в салон, буду рада новим знайомствам❤️ Приймаю в центрі міста. instagram.com/antonova_beautyspace?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
але нафіга вона потрібна?)
-
Не спорю шо гарні фото можна робити і на 11й Але різниця значно відчутна
-
я вообще не понимаю камеродрочеров) типо сносные фотки ваших всратых детей/собак делает до сих пор айфон 11, не верю что тут каждый фотограф :)
-
та боже там разница будет видна под лупой на 55 дюймах телеке
-
14ті теж є в наявності 😉
-
youtu.be/IS0SItAzEXg?si=4_fGBPXbM1wa-jbu це ж джеремі, я думав вже всі вкурсв що прошки можна зламати руками
-
та це не мій)))
-
Співчуваю Маєте apple care?
-
Да и последние 2-3 года смартфоны не особо развиваются
-
Я думал со своего с22 ультра на какой-то из новый айфонов перейти так как в них камера лучше, но такая херня очень отталкивает
-
про макс 15й
-
Registry
-
Пічально А шо за телефон? Бо у версії про наче темно-синій колір Чи то так світло падає?
26 Jan 2023, 06:42
42712/107289
5 minutes ago