UA to Calgary🇨🇦
-
Неймовірна ціна!!! $40 - 70ГБ Телефон Samsung S22 всього за $8 на місяць + 🎁 навушники Samsung BUDS + 🎁 подарунки на суму $450
-
Всім привіт! Мене звуть Ян, вже рік працюю в Канаді в автоіндустрії Із усіх варіантів обрав House of Cars через великий вібір авто на любий гаманець, саме тут в мене купувало більшість українців. Якщо слідувати моїм рекомендаціям, Ви отримаєте гарне авто Пишіть по любим питанням. В першу чергу, якщо Вам потрібне авто в кредит. Буду радий допомогти
-
Ребят, какой интернет посоветуете лучше? Нужен максимально быстрый и работающий без перебоев, чтобы не падала скорость в час пик (если тут такое есть, а то после Германии уже опасения по этому поводу) . Какой лучше провайдер выбрать? Роджерс, Телус или что-то иное ?
-
можно на сайте my Alberta health records но если у вас права есть канадские
-
На ночь в спальне
-
Увлажнитель в том году помог
-
Всем привет! Работаю в компании по сантехнике и отоплению Должность асистент сантехника . Возможно ли по данной профессии податься через год на общих основаниях на PR, или можно найти подходящую программу ? Спасибо Если есть знатоки или консультанты - пожалуйста отпишитесь !
-
Arethusa Cirque, рекомендасьон
-
Вітаю. Потрібна підказка від людей з досвідом. Маю банківську картку CIBC. Їду на невеликий термін в Україну.Чи зможу нею користуватися в дорозі і Україні? Чекінг та кредит однаково доступні? Чи потрібно звʼязуватись з банком наперед та попереджати про подорож і можливе користування карткою в Україні? Дякую
-
Не знаю у мене PureFibre 250, скільки користування ніразу не падав інтернет нижче того що обіцяли.