UA to Calgary🇨🇦
-
Це 110 на pre build збірці чи це самостійно зібраний пк?)
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
ПОТРІБЕН OFFLINE РЕПЕТИТОР ЩОБ ПІДНЯТИ РІВЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ. Район Шинук-центр. Всім привіт. На побутовому рівні трохи вже спілкуємось. Але розуміємо, що потрібен новий, більш високий рівень, щоб можна було спілкуватися на різні теми. Потрібен репетитор, который зможе приходити 3-4 рази на тиждень та допомагати освоювати нові теми. Потрібна дійсно діюча методика, тому що для нас важлива швидкість, а також відсутність домашніх завдань :) (більше часу нажаль немає :) ). Ціль: вивчити мову на рівні середнього носія Ціну обговоримо. Прошу писати в особисті. Всім гарного дня.
-
WE NEED STAFF URGENTLY !!! Vacancy announcement: 3Available position - 3people. I am looking for someone who can do part time 2-3 hour per day. No experience required (all training will be provided) Age* must be above 18 or older. Both male and female can apply If you are interested to Apply for job Send me a direct message
-
Та вроде все плюс-минус одинаковые, были в нескольких, но постоянно ходим в chinook, ибо живем недалеко
-
Я працю з мобільним зв’язком Телус Market Mall Одна дівчинка в Core Інша в southcentre mall
-
Продам: Софа - 90$, принтер (фактически новый) с заправляющимися картриджами (еще не распечатанные) - 85$
-
Куда летишь? Много рейсов задето из-за Израиля сейчас, особенно если пересадка на среднем востоке
-
I want to thank my manager Mrs @helenpears for her good works in my financial life and letting me earn a big profit. I started with $100 and I was able to earn $5120 under 24 hours of trading and I was able to withdraw without any delay of such ... No disappointment, no struggling Am very happy for the love and transparency You can click here to also earn massively without any commission. t.me/+Rvo7EuC2mj4myMDk8