UA to Calgary🇨🇦
-
чтобы там ни было - постарайтесь сами разрулить и придти к обоюдному согласию. Адвокат вам не поможет... максимум что собьют денег и в итоге в 90% случаев вы всеравно проиграете придя к общему знаменателю. Но плюс расходы на адвоката и другие судебные издержки. Плюс на вас уже будет крупное "пятно" проблемного человека
-
Усім привіт Працюю з мобільними операторами, якщо ви хочете відкрити нову сім або змінити оператора, чи маєте інші питання - буду рада допомогти Також зараз маю❤️🔥🔥 знижки на телефони Samsung *S21 fe за 384$🔝 Деталі в лс🐈🌸
-
Всім добрий день! Підкажіть будь-ласка може хтось знає російсько чи україномовних лікарів-жінок у Калгарі (Альберта), які б приймали нових пацієнтів як сімейний лікар чи хоча б walk-in? (Потрібно для дружини) А то подивилися albertafindadoctor.ca/, і виявилося, що всього три таких лікарі в Калгарі, і ніхто з них не приймає нових пацієнтів, ні як сімейний лікар ні як walk-in. Буду дуже вдячний за допомогу. Гарного дня!
-
Тьфу, а я уже думал как то по рейтингам )
-
Райони
-
А можно легенду для этой карты ) что значат цвета ?)
-
Шукаю квартиру для пари, в NW, SW районах. Розгляну всі варіанти
-
Доброго дня! Прошу Вашему внимание небольшое объявление
-
Та есть куча служб шо приезжают и чистят. Тут даже есть служба шо химчистку авто на дому делает. Сосед пользуется