UA to Calgary🇨🇦
-
Но для кредитки надо и чем раньше будет кредитка тем лучше...часто платежи можно только с неё и сделать. А учитывая что в банк как правило хотят аппойнтмент, то зачем два раза ходить
-
Для дебит не нужен син номер
-
Мне скучно
-
а я смотрю ты тут местным экспертом стаешь? Vibrazebra 2.0?
-
Банку надо ваш воркпермит и син номер
-
А що це за IMM 1442 код
-
Дякую
-
Тільки відкриття рахунку
-
Що потрібно в банку окрім відкриття рахунку, щоб зареєструватися на допомогу
-
@Myra_CUAET Напишите сюда
-
Да, точно мне нужен курьер
-
Лише можу сказати що на 3й місяць в Канаді, не знайшов того що мені потрібно за спеціальністю, тому працюю віддалено на Німеччину. В цілому Канада ні чим не гірше Німеччини) В Канаді легше просто постійний статус отримати буде ось і все.
-
Розкажіть про свій досвід зміни країни, вже встигли скласти порівняльну таблицю що де краще/гірше?
-
боже какой же рай)
-
Ну мій дім окупований в ЗП області, після більше ніж року в Німеччині спробував Канаду, поки що майже ні на що не жаліюся. Добре що в когось є куда повернутися. І наслухався як легко в Україні зараз з роботою, що Канада це квіточки. Моя IT компанія в якій працював, ноги в руки і з України бізнес вивезла і запропонувала релокейт в офіс в Німеччині тим хто може виїхати.
-
Украина топ. Я чисто оргазмирую
-
и это пишет главная защитница и обожательница канады, как же тогда кайфану я...
-
Когда тебя не заберут воевать в любом случае,то дома намного лучше
-
Ну, війна так, боляче. Все інше топ. Я вже 3 тижні ловлю оргазм *після Канади фо шур*
-
Вы можете почитать чат и посмотреть почему он возвращается в Украину,писал об этом очень много раз
26 Jan 2023, 06:42
43443/107740
22 minutes ago