UA to Calgary🇨🇦
-
Що "все інше"?😂🤣🤦🏻♀️ "Дія"? Корупція на всіх рівнях? Мости, на які виділяються мільйони гривень податків громадян, а ці гроші лише "відмиваються". А мости, як і дороги, будуються з гімна, які потім падають?! "Какієразніци" - це взагалі "ракова пухлина" держави! Перераховувати можна вічно... Ви або ще дуже молода і не свідома, або "вузькомисляча" особа, або ваші критерії "ТОПа": ДІЯ, поїсти, випити, добре потусити та "порішати" за потреби.
-
Я розумію кацапський👅 (ну бо мову ворога потрібно знати!) Я не вирішую, якою мовою хто пише. Це Ваш вибір і ваші цінності та пріоритети. Я живу за своїми принципами, а Ви за своїми 😉
-
Я не буду дискутувати щодо їжі та порівняння цін в Україні та Канаді. Повторю, у мене не той рівень цінностей у житті. На щастя - це не ціни на продукти в магазинах.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
"Привілея"?😂🤦🏻♀️ Що для Вас привілея - те для мене НІЩО. Тому мабуть варто Вам спілкуватися з однодумцями. Щасти Вам! 👋
-
Hi Guys! Якщо хтось з вас шукає як й де придбати продукцію компанії AMWAY - пишіть в особисті😉 В Калгарі передам особисто. Всім гарного дня!
-
3 в одном, но к сожалению уже продан 🙏
-
Це тільки принтер, чи 3в1 принтер, сканер, копі