UA to Calgary🇨🇦
-
😂😂😂 а ты узбека от русни отличить не можешь? Ну то такое ) но в целом каждый раз когд лично при мне возмущались разговор начинался почти всегда одинаково. Меня родители сюда привезли/ я приехал из (название помойки рашиской) и дальше всюююю жизнь тут прожил и вот теперь так варварски ущемляют права
-
Там такой документ на 6 страниц примерно , это он ?
-
Text me.
-
I need an iPhone Pro Max 14
-
Walking dead скорее, методоновые головы ползают
-
Найновіший Pixel 8 зі знижкою $730 + 🎁 навушники Google Buds Pro! ☝️Акція до 16 жовтня!
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри, контактні лінзи або окуляри для зору після діагностики💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть ❤️
-
Прокачай свою англійську зі мною онлайн! 👨💻🏡🚀🚀🚀🚀 Мене звати Марина і я - ваш особистий репетитор з англійської мови з 15 рiчним досвідом ( з них 6 років викладання онлайн) Зі мною ви отримаєте: 🌏 Індивідуальний підхід: Я розумію, що кожен учень має свої потреби, цілі та особливості сприймання, які ми одразу визначимо на першому занятті разом з вами. 🌏Гнучкий графік: Онлайн-навчання дозволяє нам знайти зручний час для уроків та максимальний комфорт. 🌏Різноманітність матеріалів та ігор для активного навчання,які допоможуть швидше засвоїти матеріал. Англіська -це fun! 🌏Всі необхідні матеріали. Вам не потрібно нічого шукати чи купувати. Заняття індивідуально або у невеличких групах 👩💻👨💻 Ви переконаєтесь що English -це зовсім не складно i навіть весело. Усі заняття проводяться у дружній та комфортній атмосфері незалежно від рівня знань чи віку без жодного стрессу😉🤗 До зустрічі в приват😉
-
Было бы странно если у лицензированного форклифтера не было работы
-
Хтось користується Walmart Rewards Mastercard ? Чи вигідно взагалі щось брати з цією карткою в розстрочку,якісь може є нюанси? Дякую