UA to Calgary🇨🇦
-
Узнавала Сказала заповнить анкету но я не хочу пока заполнять, это проверка кредит скора и он падает после проверки Они не могут сказать заранее сколько процентов дают
-
Бест бай продає від оператора телефони, а оператор продає лише на 24 Але можете підійти і перепровірити, може на техніку це працює по-іншому
-
Просто подойдите туда и узнайте все подробнее Нам в ноутбуке отказали,но айфон сказали,что дадут
-
Я читала що в бест бай є на 12 місяців ..
-
Всюди розстрочка буде на 24 місяці Але можна погасити достроково, штрафів за це немає
-
Просто також цікаво хто брав через бест бай Скільки там відсотків В епл 7% але тільки 24 місяці … Мені потрібно 12 місЯців
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
На сайті можна заповнити анкету, якщо що
-
Це можна перевірити за одну хвилину)
-
А довго вони перевіряють?
-
Від apple багато кому відмова приходить Вони використовують Affirm, дивна система)
-
Прогресивне Калгарі , сміття закопують в землю))
-
Всім привіт! Хто брав у розстрочку в best buy or apple? Що краще?
-
Я такой статистики не видела...это же вдолгую игра...а району всего-то и пяти лет нет
-
на что именно? ноут?
-
Добрый день! Кому нужны шины, или шиномонтаж пишите работаем без выходных ⏰ Всем спасибо!
-
Сколько процентов вышло ?
-
сразу же почти, аффирм выдали прост на сам ноут 4200, фейрстон 3500 на что угодно
-
Если фейрстон, тоже самое только еще припиздните что вы сэлф эмплойд и доход 60000+
-
Спасибо большое Быстро подтвердили ?
26 Jan 2023, 06:42
43703/107499
about an hour ago