UA to Calgary🇨🇦
-
Есть кто играет Валорант, КС 2 , Варзон на ПК ? Пишите
-
Дівчата, доброго вечора!💜 Хто ще не знайом з нашою затишною студією, запрошуємо завітати на сторінку: sotnik_beauty_calgary 🗒️вії від 40$ 🗒️брови від 20$ 🗒️макіяж від 70$ 🗒️зачіски від 90$ Якість та смачну каву гарантуємо🫶🏼 Будемо раді бачити кожну 💜
-
I just can't keep this good opportunity to myself alone. I never believed I could earn money online until I met Mrs @helenpears who gave me all the necessary tips on how to start trading by myself. I now make over $5,000 on weekly basis trading without sending my money to anyone and I never have issues making my withdrawals, I'm thanking her for the generous support. Click on the link to join the company's platform t.me/+Rvo7EuC2mj4MDk8
-
Привіт! Запрошуємо вас на інтелектуально гумористичний батл на тему Хелловін, який відбудеться 21.10.2023 о 17.00 в клубі Rosé Luxury Lounge за адресою 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4 Більше деталей у нас в інстаграмчику: instagram.com/guilty_of_cringe_comedy?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Формат: 6 учасників 6 запитань Переможець отримає 10$ за кожну свою вірну відповідь Головний приз до 50$🥳 І найцікавіше: після кожного питання - покарання для того хто вапщє не вгадав. Люди які роблять дурниці що може бути краще?😉 Щоб стати головною зірочкою і пограти - вартість 15$ Бути глядачем - 10$ Перших 10, хто придбає квиток отримають геловінський шотик в подарунок 🎃 Костюми не обов’язково але дуже бажано😎 До зустрічі, чмафки😘
-
Hello everyone I'm so excited right now for my successful payment... I saw a comment about this woman Mrs @Trader_amelia7, I thought I wouldn't be allowed to invest, I say to myself let me try I send her message Hello ma'am, thank God she responded to me, today I received my profit of $12,000 profits with the minimum investment of $1,200 click on the link below to message her now thanks..... t.me/joinchat/kZjvIbsCEiw4ZTk0
-
Пауланер за 90 копеек
-
Да я на Мальбор мол почти каждую ночь в мак ходил, жив и цел )))
-
Я в летних кроссах почти всю зиму проходил. 😂 шоб в машину и назад это пару минут обычно занимает времени на улице.
-
Я тут давеча прикидывал математику. Мужиков сейчас в Укр в возрасте 18-50 гдето 7 млн. Всего. С войсками, бизнесом, сотрудниками, фермерами, чинушами. И львиная доля их должна генерить налоги/економику. Скажем возбуждение про закрытые границы гдето понятно. Причем за деньги тоже низя.
-
Послушай ещё этого пидрилу
-
Очередные пугалки ...какой стране не нужны налогоплательщики? Вы находитесь тут легально? Работаете и не нарушаете закон? Шлите нахер и паникеров и чинушей этим пугающих
-
Ну кажуть що бажано , а не обов’язково.
-
Я ви станете на військовий облік в Канаді ?😅 Тільки консульський