UA to Calgary🇨🇦
-
Це робиться до отримання ВП? Чи після ? Обшукала вчора ютьюб, нічого не знайшла
-
Обязательно
-
Всім привіт . Підскажіть будь ласка,хто приїздив у Калгарі з твариною , ви декларували її у аеропорту прильоту ?
-
Продам USDT за CAD (кэш/интеракт)
-
Всім привіт!) Вже скоро зима, а ви ще без авто? Звертайтесь, допоможу, маю вибір між 1000 авто, проконсультую по кредиту при зустрічі Тест-драйв Мустанга всім, хто прийде 😁
-
Тарифні плани для групи людей! 2 номери - $100 (по $50 на кожного) 3 номери - $135 (по $45 на кожного) 4 номери - $160 (по $40 на кожного) ☝️50% знижка на підключення. Пишіть в особисті, якщо цікаво.
-
❗️❗️❗️ Добрый день. Может кто-то сталкивался. Сыну 15 лет. Может ли он самостоятельно прилететь из Европы в Канаду компанией WESTJET?
-
Ну до 16 лет обычно нужно сопровождение
-
Я в Канаде его встречу
-
Нет, нужно брать сопровождение от авиакомпании по идее +документы как он будет оформлять? Нужен опекун в канаде
-
Здоровля друзі, шукаю роботу яка зв'язана з інтернет послугами, протягування, обслуговування кабелів зв'язку (fiber, CAT 5e). English intermediate
-
Доброго дня, як ви знайшли мотивацію переїхати до Канади? Я зараз військовослужбовець, але за станом здоровʼя можу звільнитись, візи вже зробив на всю сімʼю, проте не можу ніяк змиритись з тим, що кину своїх хлопців і з цим розумію, що втрачу шанс переїхати до Канади
-
Постараюсь пережити )
-
Тут публіка, за деякими винятками, не надто обтяжена моральними ділемами щодо цього питання, тому приготуйся що будуть пащекувати
-
Не отпускает канавка www.instagram.com/reel/CyHuZ2woE11/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Доброволець, з самого першого дня пішов, а воюю я за свою сімʼю, щоб ворог не прийшов до мене додому, щоб не жив я по їх правилах і дитина моя виросла вільною
-
Тут ще таке питання, чи ти доброволець, чи силоміць там опинився? Бо якщо доброволець, то постає питання за що саме ти воюєш, якщо хочеш переїхати? Я це без дойобів, якщо що.
-
Я б і в стрій повернувся, але після поранень в броні важко і фізично не вивожу їх
-
Ну я головою розумію, але серцем і душею не можу залишити своїх товаришів тут, в сам поїхати, от і запитую, можливо хто був в такій ситуації
-
Низький уклін тобі, чоловіче. Але якщо ви всією сім'єю хочете змінити місце проживання, то чи нема тут дисонансу? Типу, може не варто ризикувати життям заради місця, яке вирішив полишити? Це звісно при умові, що вирішили їхати в один кінець.
26 Jan 2023, 06:42
43889/109146
19 minutes ago