UA to Calgary🇨🇦
-
Я плачу в основном больше ста, у нас четыре человека
-
Ні, якщо ви ходите вже в одну то по бенефітам тільки туди і треба, змінювати не можна. Можна тільки за власний рахунок Ну нам так пояснювали
-
t.me/calgarynewcomer/29450 Можете конечно
-
Ну повезло...моя семья потребляет эллектричества на 30 долларов в среднем, остальное 74 это fee которые платить надо даже если ничего не потребил
-
Питайтесь в новій клініці і пояснюйте що і де вже робили. Якщо дійсно не можна, то просто доведеться платити власні гроші за це
-
В общем, обращайтесь в другую клинику и пробуйте)
-
Не могу утверждать, но нам так объясняли. Надо пробовать
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Не слышала такого, сейчас родственницу направили в другую клинику, там так же приняли бенефиты
-
Бо навіть коли я дзвонила і питала чи працюють у них бенефіти , то вони мене спочатку запитували чи користувалась я ще десь послугами стоматолога.
-
Звільняється квартира з 15 листопада 2023р. в м. Калгарі. Адреса: 2719 17 Avenue SW Однокімнатна (one bedroom) квартира на 5 поверсі з балконом (вид на downtown). Прання сумісне (laundry shared - coin card). Можна з тваринами (pet friendly). Все в кроковій доступності: - до зупинки с-train 5хв. (зупинка Shaganappi, синя лінія - 69 Str.) + близько до центру - 10хв до Walmart / Safeway / Dollarama / Westbrook mall / Wallk-in clinic - 5хв до Killarney Aquatic & Recreation Centre (великий оздоровчий комплекс) По оплаті: Передаємо lease (оренду) який закінчується 31 грудня 2023р. далі ви заключаєте новий контракт на період який Вам зручно. Тобто: з 15.11 до 31.12.2023 - оренда за місяць становить 1425 CAD (це старий lease (оренда) з 01.01.2024 - оренда за місяць буде змінюватись згідно Ваших домовленостей з Landlord (власником). В вартість включено: плата за воду та опалення. Парковка, плата за тварин (якщо є), прання - оплачується окремо. Прохання звертатись якщо дійсно цікавить дана квартира. Дякую
-
Добрий день, переїжджаємо зі свого житла шукаємо людей на наше місце. 1 bedroom на 4 поверсі. Адреса 1228 13 Ave Sw, зручне сполучення , 8 хв від C-train пішки, також поруч є автобусна зупинка.Квартира світла, з великим балконом.Ціна 1712$/ місяць та депозит в розмірі 999$🙂