UA to Calgary🇨🇦
-
Питання було трохи про інше
-
Кажу як це працює,я не робила
-
У Вас був досвід?
-
Просто подаєтесь на новий
-
Всім привіт. Шукаю роботу, Калгарі. Є опит на будівництві, в Канаді працював fence installer (встановлення парканів) 4 місяці. 1 рік працював менеджером по продажам на Амазон, Іспанія. Рівень англійської - А2. Бажано inside робота. Доволі креативний і бистро навчаюся новій роботі. Дякую)
-
Доброго ранку. А хтось нещодавно прилітав до Калгарі, яка зараз процедура отримання ворк перміту?
-
Якщо комусь потрібну страхування житла - можу порадити ось цю фірму (я ніякого відношення до неї не маю, мені то дорадив мій агент і я задоволений ціною) www.squareone.ca/ref/HY3AQU
-
в аеропорту?
-
Зрозуміло, дякую)
-
до мене нещодавно приїжджала мама, процедура не змінилася. офіцер видає ворк перміт в першому аеропорту Канади. на всяк випадок роздруковували лист, який підтверджував апрув перміта, але він не знадобився.
-
Так
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, може в когось теж таке було: не виходить подати на фін.допомогу для дітей, по якому номеру треба звернутися?
-
Всім привіт. Шукаю кімнату в Калгарі. Розгляну всі варіанти. Дякую
-
Підскажіть будь ласка, де оформить беніфіти?
-
и вы думаете что хоть кто то из них имел влияние на этот результат?)
-
Оформляете в registry сначала health card, потом на адрес вместе с ней Вам придет анкета на бенефиты, и конверт с адресом куда отправить ее
-
я все понимаю, но как так, что у вас холоднее чем в виннипеге и эдмонтоне :D
-
Прохладно) -7 сейчас
-
Чалгари, шо там у вас с погодой?
-
Усім привіт , на CIBC на дебіт прийшли якісь гроші від CREDIT MEMO , хто знає що це за прикол можливо розвод і з часом вони заберуть гроші?
26 Jan 2023, 06:42
44871/104968
9 minutes ago