UA to Calgary🇨🇦
-
++ доставка есть разная на дом, если не считать того, что нужно переть продукты с магазина - без машины довольно легко
-
Ну, без машины реально, но конечно кому как, я вообще не хожу в магазины, только доставкой пользуюсь
-
Очень сухой воздух, чинуки ( резкие перепады температуры )
-
Великі відстані, холодно, до супермаркетів далеко. Без автівки біда.
-
Скажіть будь ласка ще за нюанси під час проживання в Калгарі?
-
Интересно, напишите в личку плиз
-
о-о-о, не знав, що в нас теж таке є)
-
Біля оперного чекає на мене))))
-
Це одеський)))
-
це вроцлавський красналь на аватарці?
-
а-а. виходить, одразу за листопад і грудень сплатив
-
Прошу) Ще момент був, коли оформлював сім-карту, не ловив зв'язок. Консультант намагалася списати це на телефон. Казала, щоб я зв'язувався з представниками свого телефону. Але в кінці виявилося, що це просто бракована сімка. Тож якщо трапиться така ситуація, попросіть вам оформити іншу фізичну сімку (номер буде той самий, ви там самостійно 4 цифри обираєте)
-
Це за 2 місяці, наступного разу платить коли буде показувати біль з плюсом . Наприклад за місяц побачите -53 дол , це означає шо у вас на рахунку ще 53 долара
-
Все залежить від багатьох факторів. Покриття, чи потрібен телефон, коли підключати, бо бувають акції. Преважно підключають Fido. Я собі теж взяв його Пікселем 6, але дружині підключили Телус з айфоном. Також краще підключати по реферал програмі, можна дістати додаткові бонуси.
-
Дякую🙏
-
За 50 середня ціна десь за 10 гіг
-
Я оформив собі Fido місяць тому, тариф 60 канадських гривень на місяць, 20 гб інтернету. Але при оформленні гроші не брали, тільки осьо сплатив. Перший платіж вийшов дороще (108 кад), але обіцяють, що це тільки перший.
-
Яка дешевше вийде.
-
Яку SIM- карту порадите для користування в Канаді? І яка вартість?
-
На сайте можно посмотреть изменения: www.calgarytransit.com/content/transit/en/home/news/winter-service-changes-2022.html
26 Jan 2023, 06:42
4502/104692
3 minutes ago