UA to Calgary🇨🇦
-
о-о-о, не знав, що в нас теж таке є)
-
Біля оперного чекає на мене))))
-
Це одеський)))
-
це вроцлавський красналь на аватарці?
-
а-а. виходить, одразу за листопад і грудень сплатив
-
Прошу) Ще момент був, коли оформлював сім-карту, не ловив зв'язок. Консультант намагалася списати це на телефон. Казала, щоб я зв'язувався з представниками свого телефону. Але в кінці виявилося, що це просто бракована сімка. Тож якщо трапиться така ситуація, попросіть вам оформити іншу фізичну сімку (номер буде той самий, ви там самостійно 4 цифри обираєте)
-
Це за 2 місяці, наступного разу платить коли буде показувати біль з плюсом . Наприклад за місяц побачите -53 дол , це означає шо у вас на рахунку ще 53 долара
-
Все залежить від багатьох факторів. Покриття, чи потрібен телефон, коли підключати, бо бувають акції. Преважно підключають Fido. Я собі теж взяв його Пікселем 6, але дружині підключили Телус з айфоном. Також краще підключати по реферал програмі, можна дістати додаткові бонуси.
-
Дякую🙏
-
За 50 середня ціна десь за 10 гіг
-
Я оформив собі Fido місяць тому, тариф 60 канадських гривень на місяць, 20 гб інтернету. Але при оформленні гроші не брали, тільки осьо сплатив. Перший платіж вийшов дороще (108 кад), але обіцяють, що це тільки перший.
-
Яка дешевше вийде.
-
Яку SIM- карту порадите для користування в Канаді? І яка вартість?
-
На сайте можно посмотреть изменения: www.calgarytransit.com/content/transit/en/home/news/winter-service-changes-2022.html
-
Good evening
-
Добрый день. Скорее всего придется уезжать из Калгари в начале января. Район Ситон. Есть 2bd 2bth квартира до конца февраля. Обставлена всем, что нужно для жизни. Матрасы, телевизор, кофе, тостер, кресла, все новое. Без фанатизма, но с умом Из того, что смог вспомнить стафа на 2500 долларов, не учитывая кучи мелочи и стоимости доставки. Квартира очень теплая. 1930 в месяц. Возможно кто планирует в это время заехать и сразу жить, можно обговорить. Все уже сделано за вас, а это куча времени сэкономленного на старте. Стоимость всего, что оставляем оценю в 1500 долларов. Ещё раз повторю, все новое и в использовании с октября. Телевизору две недели. Кому интересно, можем обсудить.
-
Для мене найкраще в Real Canadian Superstore та Walmart.
-
Де дешевше за все куплчти продукти в калгарі підкажіть
-
Хтось купляв цей матрас у Wallmart, який він? www.walmart.ca/en/ip/spa-sensations-8-inch-icoil-spring-supportive-mattress-10-year-warranty-white/1255075735536
-
А дитячі є якісь знижки чи така ж ціна, якщо є то в яких вікових межах? С - train - це метро чи трамвай?🫣
26 Jan 2023, 06:42
Post 4508 of 100820
12 minutes ago