UA to Calgary🇨🇦
-
I’ve been seeing good results about her. She’s everywhere and a lot of people keep saying “reach out to her” I eventually did and it turns out profitable t.me/+WJySI5gSp8hkMTc0 t.me/+WJySI5gSp8hkMTc0
-
Усім привіт Файний офер від файдо для нових абонентів: 35$ за 40 гіг підключення 60$ - Без підключення! Хто хотів собі новий смартфон - можна взяти з тарифом: 39$ за 20 гіг 45$ за 30 гіг Деталі в лс🌸🐈⬛
-
Можно и так и так, но на сетоне скорее всего это не от сити калгари, а YMCA, а там дороже обычно
-
Добрый день, в ресторан в котором мы с парнем работаем 9 месяцев, требуется повар, с разговорным английским и хорошим опытом работы, кухня европейская, прошу писать в личные сообщения только тем , кто соответствует критериям и действительно заинтересован.
-
Офери на телефони: -Pixel 7 128gb - 0$ -S23 fe 128gb - 5$ на місяць -S23 128gb - 20$ на місяць -S23 ultra 256gb - 50$ на місяць Пасує з тарифом 45$ за 40 гіг! Деталі в лс🌸🐈⬛
-
Ребята кто уже был в Эдмондтоне? Как там работает транспортная система, точнее быть оплата. Я могу проезд оплатить картой или так же нужно доп приложения качать?
-
Усім вітання!!!🫶 Пропоную послуги фотографа - сімейні, дитячі, лав сторі. Організовую 26.11., а також 10.12. новорічну фотозйомку на природі з атрибутами. Ціна за фотосесію тривалістю 1 год - 100$. На виході Ви отримуєте 10 оброблених фото, а також кращі з отриманих (~100). Якщо фотосесія 30 хв - 60$. Звертайтесь у приват, допоможу у виборі образів, а також навчу себе вільно почуватись перед камерою 😊. Деякі роботи до Вашої уваги. Життя складається з щасливих моментів. Треба їх не тільки бачити, але вміти зберігати 🫶.
-
У нас и у родственников
-
1го числа снимается автоматически
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Вітаю, хто брав в оренду авто? Розкажіть детально, будь ласка, про цей процес, умови, які документи треба... Які салони/компанії/особи з гарною репутацією , до кого краще звернутись? Заздалегідь вдячна
-
Условия обычно все написаны при бронировании
-
Брали через приложение в Turo, можно и по Украинским правам тоже, из документов только они и нужны:) В приложении выбираете машину и бронируете, есть чат с хозяином машины уточнить что если нужно
-
Вітаю! Маю на продаж парфуми в номерних флаконах ! Парфуми дуже високої якості, 20% ефірних масел, розкриваються в три ноти, стійкість 8-12 годин. В наявності пробники☺️ Ціна ❤️🔥 Ліцензія 100% Кому надіслати асортимент,пишіть✍️❤️