UA to Calgary🇨🇦
-
Зависит от многих факторов налог, один из основных - от дохода годового
-
Всім привіт. Мене звати Наталія я майстер манікюру. Досвід 11 років в Україні. Зараз працюю в салоні Beauty Garden YYC 8417 Broadcast Ave SW, Calgary, AB T3H 4C7 📲 - 403-984-7611 номер рецепшину [email protected] на сайті ви зможете ознайомитись з цінами, а також зробити запис на процедури😊 🕙Monday 12pm-8pm 🕙 Tuesday 12pm-8pm 🕙 Wednesday 9am-5pm 🕙 Thursday 9am-5pm 🕙 Saturday 9am-5pm ⁃ жіночій та чоловічий манікюр (апаратний, комбінований) ⁃ нарощування ⁃ гель лак ⁃ корекція, укріплення (гель, полігель) ⁃ педикюр ⁃ дизайн ⁃ викладений французький манікюр. Мій інстаграм instagram.com/nails_natalia_ks?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ps.: матеріали якими працюємо з Венгрії. Стерильно, одноразові інструменти. Місць для парковки вистачає.😉 Також до кінця місяця на мої роботи діє знижка 50%.
-
В поисках дополнительного или основного заработка? Доход в неделю не менее 1000$ Очень легкая работа, освоит и поймёт каждый. Все легально ( никаких наркотиков, ставок). Бесплатное обучение. Без возрастных ограничений. По вопросам заработка писать ему 👉 @shitkrit
-
привет чуть выше 14.11 в 10:10 @Vlada_Slizko скидывала предложения выгодные я вчера купила, рекомендую
-
Подивіться на bell(Rodgers)покриття майже всюда є і стабільно
-
Who's down to play pickup football on Saturday at Viper's Dome? pickuphub.net/soccer/19476/3
-
Он не на ситрейн а на общественный транспорт в принципе и надеюсь у вас уже есть феир энтри письмо с номером самс айди
-
🚌 Тур у Драмхеллер: Відкрий світ динозаврів разом із нами! 🦕 Приєднуйтесь до нас у суботу, 25 листопада, на захопливу екскурсію до Драмхеллера - землі динозаврів та дивовижних пригод! 🌄 🎯 Що на вас чекає: 👻 Rowley, Місто-привід - занурення в атмосферу загадковості та історії в місті-привиді Rowley. Прогулянка, що залишає незабутні враження! 🏰 Королівський палеонтологічний музей - чудова колекція динозаврів і захопливі експозиції, які приведуть у захват як дітей, так і дорослих! 🌋 Hoodoos Drumheller - природне диво з унікальними формами джерел. 🚌 Деталі поїздки: 🕣 Старт о 9:00 ранку. 📍 Місце відправлення: Зупинка city train Sunnyside maps.app.goo.gl/JasfNDdXPua6BUwD8 💵 Ціна: $75 для дорослих $45 для дітей (до 14 років) 💳 Для бронювання: Вислати E-transfer на [email protected] 🎫 Ліміт 24 людини, є ще 16 вільних місць! Та заполнить форму, щоб ми знали що саме ви вислали кошти docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckPh6y67ZBMIfSl4lkgivVcPCPdX_MhjBEENlOnr5d9VhfSQ/viewform 🎒 Що брати з собою: Зручне взуття Перекус Гроші на особисті витрати в музеї динозаврів та на квиток до музею. 🎟 Квитки в музей: $21 для дорослих $10 для підлітків Діти до 6 років - безкоштовно Посилання на купівлю квитків tyrrellmuseum.com/visit/hours_admission Не пропустіть шанс зануритися у світ динозаврів, історії, пригод і провести захопливо вихідні. Бронюйте своє місце просто зараз і готуйтеся до захоплюючої подорожі! 🌟🦖 #Драмхеллер #ПодорожНаАвтобусі #Калгарі Наш фейсбук: www.facebook.com/uu.adventure Наш телеграм: t.me/uu_adventure