UA to Calgary🇨🇦
-
А по теме то есть вечеринки украинцев называются «Gulba”. Можешь в инсте в поиске найти
-
Зря написала, щас тебе индусы начнут предложения подружиться наперегонки кидать🥰
-
Всім привіт Дівчата Будьте обережні при пошуках житла Я дізнавалася за кімнату в одного українця . Він наполегливо пропонував зустрітися на каву перед переглядом кімнати ,і все ніби нічого ,може це й ок ,але потім він почав мені телефонувати пізно ввечері ,на що я написала,вже пізня година . Після цього на наступний день він написав мені в оголошенні за яким я зверталася на маркетплейсі (вночі вже ) ,і власне додаю скріни того що пише . Це дуже дивна людина і викликає підозри . Адреса і оголошення видні на скрншотах . Будьте уважні
-
І це людина яку я звісно ж ні разу в житті не бачила дозволяє писати собі такі речі Був заблокований відразу .. Стрьомно вже
-
Так Така от невдячна я скотина Не відповіла вночі на дзвінок і проїбала свій шанс )
-
Так точно 😁
-
Теперь будешь жить и вспоминать, а може то реально был тот самый шанс.
-
Ору с этого момента. Тот дид мог бы стать хорошим перекупом машин. Красивый мув🥲
-
👯♀️Привіт усім!👯♀️ Нагадую, що триває набір діток на заняття танцями в Bright dance studio. Щосереди о 5:30-6:15 (4-6 років), 7:15-8:15 (7-9 років). 🏘️ Заняття проходять за адресою: 30 Springborought Blvd SW #148, Calgary, AB, T3M 0N9. 🔥Ми пропонуємо спеціальну знижку українців, які приїхали по програмі CUAET-замість $70 ціна $60 за місяць тренувань. ‼️Бронюйте свої місця! Ми чекаємо саме на вас! ❓Якщо виникли питання, звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Він пропонував мене забрати чи відвезти Але ну його нахєр )) Ще завезе кудись в ліс 🌳
-
Я б его норм обдурил с женского акаунта. Он бы еще и денег закинул мне «на такси» доехать до кафе😂
-
Дид интригант чисто. Хочу с ним кофе попить с булочкой, та и поупражняться в обдуривании людей.
-
Та сподіваюся не буде ) Хто зна що в нього в голові
-
Главное шоб он не возбудился сильно та и не начал преследовать🫣
-
Ded inside