UA to Calgary🇨🇦
-
Шукаю кімнату терміново В районі chinook centre або Elbow Park Буду вдячна за будь які пропозиції
-
𝗜 𝗻𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗸𝗻𝗲𝘄 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝘄𝗮𝘀 𝗿𝗲𝗮𝗹 𝗮𝗻𝗱 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝘁𝗮𝗯𝗹𝗲 𝘂𝗻𝘁𝗶𝗹 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗺𝘆 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀𝗳𝘂𝗹𝗹𝘆. 𝗧𝗵𝗮𝗻𝗸𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝘂𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗺𝘆 $250 𝗰𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹 𝘁𝗼 $4,200 𝗜 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗮𝗽𝗽𝗿𝗲𝗰𝗶𝗮𝘁𝗲 𝗺𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱 𝗺𝗼𝘀𝘁 𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗹𝘆, 𝘄𝗵𝗼 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗱 𝗺𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝘆. ✍✍✍✍✍
-
📱iPhone 11 - $0 📱iPhone 14 - $15/міс 📱Pixel 7 - $0 📱Pixel 8 - $0/міс 📱Samsung S23FE - $0/міс + 🎁 Samsung Buds 📱Samsung S23 - $5/міс 📱Samsung S23 Ultra - $26.58/міс + 🎁 Samsung Buds 📱Samsung Z Flip - $12.50/міс 📱iPhone 15 Pro - $42/міс 📱iPhone 15 Pro Max - $50.81/міс Тарифні плани від $34/міс - 30ГБ Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Привіт, дівчатка🌸 Запрошую вас на процедури оформлення брів та нарощення вій. Я надаю повний спектр послуг для догляду за бровами та віями, включаючи моделювання форми, корекцію, фарбування, ламінування брів та нарощення вій. Працюю на українських матеріалах Район: Shawnessy Я завжди стараюсь надати найкращий сервіс та зробити своїх клієнтів задоволеними. Дякую за увагу і чекаю на ваші запити❤️ Мій інстаграм: instagram.com/lash_brow_aesthetics_?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Привіт, це все настільки легко:) просто приходите в реджистрі я була в цьому тут працюють україномовні дівчата 1138 10 Ave SW, Calgary, AB T2R 0B6. Обовʼязково мати при собі паспорт, ворк перміт, тененсі егрімент або якесь інше підтвердження вашої адреси проживання тут, права та 60$. Уся процедура тривала хв 20 отримаєте папірець з яким можна їздити а через 2 тижні вам прийдуть права пластикові на вашу адресу проживання, вперше права дають якось на 3 роки, а потім знову потрібно продовжувати знаю що найдовше можна продовжити на 5 років і коштує це 90$😁Зауважте що права дійсні лише на території Канади, і є обмеження наприклад якщо поїдете в іншу провінцію то у вас буде 90 днів щоб поміняти права там 🤪а також в Канаді можна мати 2 зразки прав міжнародні і канадські. Якось так:)
-
Доброго дня. Здається кімната. NW. Basement. 750$ 1 людина, 950$ 2 людини. В домі живуть тільки українці. З 1 грудня або раніше.
-
🔴🔴🔴💲👻🔴👻🔴🟠🔴🟠 📍Нужны люди из 🇨🇦 Канады и 🇬🇧 Британии 😀 Ваша задача будет фоткать промокоды с упаковок чипсов Doritos. 💰Работа абсолютно ЛЕГАЛЬНАЯ✅ 💲Заработок около 200💵 в день. 🔴 Писать только сюда➡️ @richgartt
-
🔴🔴🔴💲👻🔴👻🔴🟠🔴🟠 📍Нужны люди из 🇨🇦 Канады и 🇬🇧 Британии 😀 Ваша задача будет фоткать промокоды с упаковок чипсов Doritos. 💰Работа абсолютно ЛЕГАЛЬНАЯ✅ 💲Заработок около 200💵 в день. 🔴 Писать только сюда➡️ @richgartt
-
-
-