UA to Calgary🇨🇦
-
Вітаю. Коли змінюєш адресу проживання маєш сповістити реджестрі , банк і все? Поділіться будь ласка інформацією.
-
Спасибі 🙂
-
Банк, роботу, права
-
Теж цікавить💓
-
Доброго вечора) Скажіть, будь ласка, може хто знає, як перекинути гроші з української карти на канадську? Приват24 пише, що заборонено. А якщо знімати у банкоматі, то я так розумію, велика комісія?
-
Новые права/ID сделают, с новым адресом
-
Еще health card сменить адрес, и если нет прав, то в ID если делали
-
Комісія буде, 3$ чи 3 проценти, не пам'ятаю Але є обмеження НБУ Можна через PayPal, wise щось таке спробувати
-
Дякую
-
Якщо знімати CAD з гривневої карти, то приват/моно бере 2% комісії + канадський банк (знаю за RBC) бере $3 за транзакцію. Обмеження на зняття CAD в RBC банкоматах - $400, обмеження на зняття гривні за кордоном - 12500 грн на тиждень. Курс в моно співпадає
-
Продам сет два дивани журнальний стіл та телевізор smart 55 діагональ 1000$
-
Скиньте пожалуйста гайд по документам где-то затерялся
-
Здравствуйте ребята. Подскажите пожалуйста 🙏🏽 как совершить перевод ???? Через Приват банк приложение или как ???? Остался последний день если не отправлю им 103 € они вернут обратно паспорт
-
Есть Приват банк и револют
-
У вас есть моно?
-
Ну так через револют і зробіть, через нього легше
-
Завжди будь ласка
-
Спасибо ! Через револют сделала за пять минут Надеюсь моя ситуация кому-то поможет 🙂
-
Ищу работу мувинги, заводы, склады, стройки(подсобник). Мужчина 30 лет. Если у кого то есть информация кому нужны работнике напишите пожалуйста в личку.
-
Нет
26 Jan 2023, 06:42
46213/105167
about an hour ago