UA to Calgary🇨🇦
-
А от чего зависит цена?
-
Пропустил видимо гениальные советы
-
Шприцы тобой юзаются?
-
В макдаке столько не платят только менеджерам, не пали пацана
-
Выше по теме добавить нечего, как и ниже, ни про документы, ни про работы, зато как пиздануть хренью тут очередь будет
-
Посетителей чего?
-
Это для посетителей с зависимостью. Таксказать сервис😉
-
Я за одну работу могу от 5ти до 15ти их использовать🥲
-
Я в курсе для чего, просто удивляют обьемы
-
Та это для игл использованых. Я татумастер.
-
Раз в месяц я засовываю руку в этот коробок, перемешиваю и достаю случайную. И делаю ею татуху рандомному индусу. Называю это « украинская рулетка»
-
Посмотри на Торонто, Ванкувер - там вообще в этом плане мрак )
-
Хоть при местных так не шути, они даже разбираться не будут, за такие шутки могут наказать чисто из принципа.
-
За проханням багатьох, у цю п'ятницю (Грудень, 15) будемо проводити ще один семінар з придбання нерухомості у Калгарі! 🔥🔥 Встигни зареєструватися! Пиши у приватні повідомлення! @roman_realtor_yyc 🗓 Дата: 15 Грудня (Friday) ⏰️ Час: 5:30 PM 📍Місце: 930 6 Avenue, SW Calgary 💲Вартість: FREE ⏳️Тривалість: 1.5 - 2 години Що на вас чекає? ⬇️ - Як купити нерухомість у Калгарі, які зараз тенденції та ціни? - Як обрати житло своєї мрії та як розібратися в усіх аспектах успішного придбання? Розбір кейсів з реальної практики. - План та стратегія купівлі житла. Кроки та дії. Відповіді на Ваші питання. 🎙 Speaker : Роман Шелефонтюк 🇺🇦 ліцензований ріелтор у Калгарі. eXp Realty WESTMILLS Real Estate Group