UA to Calgary🇨🇦
-
Скільки коштує перетримка овернайт?
-
Можливо комусь буде цікаво . Я можу допомогти з доставкою речей або меблів по Калгарі за невеликі гроші . А також їжджу в такі міста як Edmonton ,Calgary,Lethbridge , Medicine Hat , Brooks ,RED DEER, ,Pincher Creek , Ford Macleod,Claresholm,Elcford.. Авто ;Mercedes Sprinter Мій номер 825 288 5769
-
Доброго дня. Запрошую на уроки англійської мови. Ціна за годину 30$.
-
🤩З посмішками купуйте нові та б/у авто в Калгарі! 😁🥳❗️‼️ ✅ Авто відповідно до вашого бюджету❗️ ✅ Кредитування без першого внеску $0 CAN❗️ ‼️🔥 Різдвяні та новорічні пропозиції ‼️🔥 ✅ Кредитування терміном на 7 років ( не залежно від терміну work permit)❗️ ✅ Понад 200 авто інших марок, моделей та комплектацій ❗️ ✅ Страхування авто та реєстрація на місці❗️ ✅ Допомога та супровід у заповнені всіх відповідних документів❗️ ‼️Купуючи автомобіль ви швидко збільшуєте вашу кредитну історію ‼️ ‼️💯Збережіть свій час та зробіть покупку авто легкою та доступною з вигідними умовами кредитування/лізингу‼️👍‼️ ‼️Детальна інформація 👉🏻 +1 368 996 4960‼️ З повагою, Юлія Козловська Менеджер з продажу Northland KIA, Calgary, AB
-
Вы нам нужны, надеюсь в группе pets to Canada тоже написали уже
-
На входе бот работает, не пропустите сообщение
-
Ухти! Дякую!
-
Это самая большая группа с питомцами по Канаде. Мы там не баним за предложение своих услуг. Только укажите, что вы по Калгари.
-
Це що? Напевно не писала
-
Шукаю роботу, любу. Маю досвід на виробництві. Маю права, не маю машини поки що. Якщо знаете хто набирає дайте контакти. Мій район Skyview.
-
Доброе утро! Подскажите можно ли какую-то визу оформить сейчас для моего племянника 17 лет и привезти его в Канаду. У меня есть ПР. Буду рада советам.
-
Спасибо 🙏
-
Друзі, вітаю! А ви знали що кавер леттер то не менш важлива річ аніж саме резюме? Яка різниця що всередині коли ваш профайл навіть не відкриють? 🔠ож вчимося писати правильні кавер леттери (з прикладами), та готуємо гарні резюме через uujobs.ca 🚀 Вже скоро - нові цікаві формати та корисний контент. 🚀 🥇 Підписуйся: @uu_jobs 🥈 Реєструйся та створюй резюме: uujobs.ca 🥉 Поширюй серед друзів Типи кавер леттерів та чому це так важливо: uujobs.ca/blog/how-to-write-the-ideal-canadian-cover-letter-with-template-and-format-tips
-
Найвигідніші тарифи сьогодні. $29 - 30гб ☝️Якщо Ви вже з Fido $40 - 60гб $45 - 100гб Також зараз можна отримати телефон Google Pixel 7 або iPhone 11 за $0 (нуль) + ще й аксесуари в подарунок 🎁. Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique