UA to Calgary🇨🇦
-
Пропоную уроки Водіння для водіїв-початківців та підготовка до Роадтесту. Автомат. 1.5 години.
-
Кто любит просеко, завтра один день будет по 8.99 в сейфвее алкогольном
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер и хочу практиковать свои навыки на реальных людях, поэтому приглашаю вас на стрижку 💇♂️ ко мне домой, пообщаться и провести время с пользой 😉 Я живу в центре Downtown прям возле C-Train станции, поэтому вам не придется долго меня искать 🔍 🤗 Разумеется цена будет символическая за чашечку кофе ☕️, поскольку я считаю что любой труд должен оплачиваться и это банальный обмен энергией между мной и вами😌 Кто готов рискнуть своими волосами - пишите, выберем любое удобное время ⏱️ Буду рад знакомству 🙂
-
Привіт, мене звати Аліна, я дипломований ветеринар, приїхала недавно, і хочу запропонувати вам свої послуги по догляду за тваринами. Вигул тварин, перетримка у мене, або я можу приїхати до вас, погодувати і вигуляти тварин, якщо, наприклад, ви їдете кудись у відпустку і так далі. Якщо тварині потрібно підстригти кігті, зробити укол, я з радістю вам допоможу, якщо у вас є ліки і направлення від лікаря. Я живу за адресою 17th Ave NW. Якщо у вас є якісь питання, будь ласка, пишіть.
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, де у Калгарі є каток з поручнями, щоб можливо було вчитись кататись. Для дорослих
-
🎄🇨🇦FREELANCE JOB WITH NEW POSITION Canada FOR CHRISTMAS FESTIVAL 🎄 Opening position: Sell movie tickets servicer & Film Data Entry Morning shift, Noon shift, Night shift Daily Wages: $20/ per hrs. Part-time job available Weekdays Saturday/Sunday Public Holiday Experience NOT required❌ Few min Training will be provided✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 Dm me on telegram here for information. or Text me on WhatsApp 👇👇👇 >>>> +44 7405 422320 <<<<
-
Народ в Temu Новорічня та інші акції , є можливість забрати речі безкоштовно, звісно потрібно виконати пару завдань ( но це не важко , плюс все безкоштовно) Тому в кого є трошки вільного часу , абузьте поки працює 😉 temu.com/s/HjGZpFuKNWQkA1Z
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Чекаю вас в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Там де більше про мене instagram edgarshapoval Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 🎄💫
-
думаю десь менше 11ти календарних днів. це в мене так вийшло, бо відкрив 5ого а прийшли 16ого.
-
Усім привіт Промо на тарифи та телефони: 🌸29$ за 30 гіг 🌸40$ за 60 гіг 🌼google pixel 7/8 - $0/m (безкоштовно, оплата лише за тариф) 🌼iphone 14 - $22/m + $200 isc в подарунок🎁 Деталі в лс🐈🌸
-
❗ Не забудьмо провести вихідний день корисно!🙂 Запрошуємо українську спільноту міста Калґарі приєднатись до мітингу в підтримку військовополонених «Не мовчи! Полон вбиває!» росія не хоче повертати своїх громадян, тому призупинила обміни. Наразі, за даними Мінреінтеграції, росія тримає в полоні 4 337 українців, більшість із яких - військові. Мета заходу – нагадати про українських військовополонених, зокрема захисників Маріуполя, які понад 1,5 року перебувають у російському полоні. Мітинг спрямований на привернення уваги суспільства та всього світу до полонених, яких просто зараз росіяни катують і вбивають лише тому, що вони захищали Україну. Як не зупиняється наш ворог, так і ми не маємо права зупинятись в нашій підтримці нашій державі. Мітинг відбудеться в неділю, 17 грудня, з 1.30 до 3.30 дня біля пам’ятника Голодомору (перехрестя Меморіал драйв та Едмонтон трейл). Державні прапори і символіка вітаються. Дякуємо кожному, хто долучається !