UA to Calgary🇨🇦
-
Я тобі до того що нема такого як ти пишеш шо хочу то і роблю. По-перше свобода не є вседозволеність. По друге тут сильно ліберальне суспільство і рашку кансельнути можна було б на раз два, просто у нас серед самих українців це не популярної у деяких лояльних ру починає горіти в одному місці P.S. Можеш не свастику, візьми Ізраїлсткй прапор надягнути походи по місту )
-
Я розумію,що тут переважна кількість тих хто скористався КУАЕТ, аж ніяк не мають відношення до війни і просто скористались наданою можливістю і своїм український паспортом. Про те серед нас достатня велика кількість тих хто дійсно біженець, повертатись нема куди і може тригерити. То ж майте елементарну повагу. В суспільстві, де ти маєш спочатку запитати гендер перш ніж звернутись до особи, точно можна очікувати лояльного відношення на твою скаргу на подібний тригер
-
Ну так это их проблема, что приехали не зная куда. Но мой посыл в том, чтоб ехать сюда нужны деньги как минимум на перелет, а это как минимум тысяча $. Люди без денег не поедут сюда. Но если и нашлись такие, кто наскреб последние и не может найти работу без английского и теперь в ахуе - то это будет уроком. Что я понял, что если работать тяжело и не ждать подачек то все сложится.
-
Гендер? Где ты этого нахватался?
-
Были там уже Пока только один трейл работает
-
Не, там нет
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Чекаю вас в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 🎄💫