UA to Calgary🇨🇦
-
легко, по нему все должны типо явиться, правильно? не явился - враг народа, минус недвига, пришел" канада, мне опасно возвращаться в страну по полит сображениям, бо я не хочу умирать", ок - на беженство
-
Как это касается закона о мобилизации?
-
kisyamba
-
Доброго дня! Продам свій iPhone XS max 64gb Стан нового телефону. Не має жодної подряпини. Не глючить, не тупить. Завжди використовувався в захисному склі та чохлі “Spigen” Батарея тримає добре В комплекті їде чохол та зарядній шнур. Та 6шт. запасних, захистних стекол Ціна 350cad торг
-
У меня есть телефон спасибо
-
Не провоцируй меня)))
-
те ты считаешь, что 350$ за 7 летнее говно это дорого?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
На фб дешевле(((
-
дешево, бери
-
Ктото знает хиропрактика нормального, заодно подскажите или бенефит проходит если пользоваться его услугой?
-
Карты Торо покрывают бенефиты?
-
Бенефіти покривають ТІЛЬКИ доказову медицину)) та коли в тому є потреба На інші забаганки, типу хіропрактиків, оплачувати тільки зі своєї кишені
-
Поясніть за «доказову» медицину? Пані Христино, ви ж не знаєте який біль може мати людина та чого вона пише-шукає, та ваше узагальнення що це «забаганка» може бути образливою.
-
Да, если делать расклад на бенефиты
-
Из контекста не вырывайте. Вы спрашивали про бенефиты. Во, что вам верить решаете вы
-
Хотел бы посмотреть на то, как Торо тебе спину вправит, чтоб ты при каждом шаге не испытывал укол ниже поясницы. Остроумие - признак отсутствия мудрости, Иван
-
Ок, я даже загуглил, потому что я вообще не понял при чем здесь «верить». Не знал что позвонки вставляют на основе альтернативной медицины 🤨 Беру слова обратно, прошу прощения за «наезд»
-
Гаразд Стосовно слова «забаганка» щиро вибачаюсь. Проте стосовно доказової медицини слова залишаю. Хіропрактика - альтернативна медицина, можуть називати і псевдонаука. Проте ефективна вона чи ні, вирішувати кожному. Але бенефіти її не покриють. Якщо би ви звернулись до лікаря і вас би він кудись направив за станом здоровʼя, то бенефіти ще змогли б щось покрити
-
90% проблем с позвонками это проблема мышц их окружающих, для остальных 10% уже идет хирургия и нпвсп
26 Jan 2023, 06:42
48743/107503
about 3 hours ago