UA to Calgary🇨🇦
-
Номера оденете на новое авто, они ваши именные как и права В страховке в понедельник скажете что продали авто и как будет новое дадите данные они заменят авто в полисе. Сдавать номера нужно если покидаете Канаду. Вам ещё вернут деньги за неизрасходованый оплаченный период
-
Ну так по факту же, типу кровь из носу нужно улететь до 16 а он рассматривает максимально сомнительные варианты для осуществления своего замысла
-
Якщо комусь потрібен інтернет,хороший від компанії OXIO.З цим кодом RGXZUGK перший місяць безкоштовно.
-
Маємо гарні тарифи! $29 - 30гб $34 - 50гб Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Знижки на тарифи і телефони💥 29$ 30 gb 34$ 50 gb iPhone 14 - $5/m Pixel 8 - 0$ S23 ultra - $51.95/m Деталі в лс 🐈🌸 або 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки, планшети у Калгарі! Багато робіт виконую на місці! А саме: -Складання ПК: від офісного до ігрового (ціни на комплектуючі нижче Stapples, BestBUY); - зняття паролів з ноутбуків, планшетів, телефонів: Windows, Apple, Android; -відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; -переустановка, оновлення операційної системи; -апгрейд: заміна оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска, заміна відеокарти та інше; -ремонт та апгрейд техніки Apple: iPad, MacBook, iMac, iPhone; -чистка від пилу та заміна термопасті; -ремонт та чищення PlayStation 4-5, XBOX One, One S. Досвід з ремонту комп'ютерної техніки 9 років. Виклик мінімально 25 кад. Ціни заздалегідь обговорюємо послуги, ціни на запчастини завжди окремо. Виконую все від програмного забезпечення до апаратного ремонту! Розклад: будні дні вечір з 4pm до 9pm вихідні 11am-1:00pm
-
Друзі усім привіт,з новим роком відкриваються нові можливості для покупки автомобіля😉 Ми пропонуємо вам більше 100 варіантів 😏 можливість обміняти старий автомобіль на новий🤩 Кредитування з малим відсотками ✅ Гарантії до 5 років 😌 Підтримку протягом всього періоду ✌️ Прошу звертатися в приватні повідомлення 🤝 Усім гарного і вдалого дня !😉
-
Дівчата, доброго дня;)) Шукаю модель на манікюр +гель-лак, 10.01.2024 в 11:30, Downtown. Я майстер з пʼятирічним досвідом, модель потрібна для проходження співбесіди в салон! БЕЗКОШТОВНО! Фото моїх робіт в instagram: www.instagram.com/nailscalgary_oli?igsh=bzZnZ2d0N3JjMjYy&utm_source=qr Там можете писати в приватні чи телефонувати +1416 671 07 31, Оля
-
Всім привіт. ТЕРМІНОВА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ❗️❗️❗️ Є одна сімʼя яка ймовірно хоче переїхати з Калгарі до Едмонтона. Віктор і Ілона Федоров. Ці люди є цілковиті шахраї, не так давно я працював в Ред Дір з Віктором і він мене кинув на 2000$ + інструмент приблизно на 500$ який він присвоїв собі. Ще цей Віктор позичив гроші у однієї людини в Ред Дір 500$ і теж не повернув, у іншої 100$ і машинку для різання плитки, б/у але така машинка б/у коштує 150$ мінімум, і врешті решт рент лорд, він йому мав заплатити 3000$ за два місяці але не віддав нічого, після виселення власник житла забрав тільки демедж депозит в розмірі 1750$. Прошу звернути увагу що ці сетуації сталися тільки в Ред Дір. В Калгарі він почав працювати з Олександром який пропрацював у нього 130+ годин і Віктор мав йому заплатити 2490 неоподатковані, теж нічого не віддав. І я вже не буду писати за декількох кому він винен 200$+. З роботи в Калгарі його звільнили за неякісну роботу. Це навіть відповідь від компанії є в якій він працював. Я вже знаю 7 осіб кого він кинув за такий короткий відрізок часу знаходження в Канаді. Тож, до чого я вів, якщо вам, не дай Бог доведеться з ними зустрітись, не довіряйте і не допомагайте, у Віктора є здібності навʼязувати свої думки і вливатись в довіру але запевняю вас, це може дуже погано для вас закінчитись. Якщо у вас є підозри в тому що я написав, ви можете або написати або зателефонувати і я всі контакти вам дам хто від нього постраждав, номер того самого рент лорда у мене теж є. Нехай щастить і будьте здорові✌️
-
Побрызгать его одеколоном с запахом колбасы перед тем как в горы будет ехать, а там природа уже сама решит